Pardon, am spus ca ai un angajat batut in cap. Care sustinea ca v-am depasit in google pe tag "3suisses" si sa incetez optimizarea pe acel cuvant cheie. Si da, e corect, mi ai dat mie un sut si nu angajatului care isi permite gafe de gen. Si motivul suspendarii din campania avizare energetica este ? zi de sapca, si las-o asa.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
tetele: cred ca tie ti s-a povestit ceva gresit, de fapt si colegul tau mi a mentionat acelasi lucru si nu e bine deloc. Produsele au fost dezactivate vineri in momentul anuntarii noilor termeni si conditii. Au fost reactivate in aceeasi zi cand s-a anuntat termenul de 24 pentru intrarea lor in vigoare. Nu are nici o legatura cu discutii noastre si nici cu medierea pentru simplu motiv ca nu exista nici un fel de concluzie in afara de suspendarea mea din campanie ( vineri ).
Am spus foarte clar in ultimele posturi ca am discutat pe larg cu cei din 2p pentru rezolvarea problemei si m-ati ajutat atat cat v-a stat in putere. Am subliniat ca sunt sigur ca veti regla si situatia comisioanelor.

Răspunde cu citat