Rezultate 1 la 10 din 98

Subiect: Probleme afiliere StarShinerS

Afișare hibrid

Mihai Petroff este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    33

Implicit

Dragos,

Off-topic: tu ai promova un advertiser care iti spune ca esti batut in cap? Sau care iti spune sa-i tragi un sut unei colege/unui coleg? Exista vreun afiliat care ar promova un astfel de advertiser, ca sa ma exprim mai general!?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Petroff Vezi Post
    Dragos,

Off-topic: tu ai promova un advertiser care iti spune ca esti batut in cap? Sau care iti spune sa-i tragi un sut unei colege/unui coleg? Exista vreun afiliat care ar promova un astfel de advertiser, ca sa ma exprim mai general!?
    Pardon, am spus ca ai un angajat batut in cap. Care sustinea ca v-am depasit in google pe tag "3suisses" si sa incetez optimizarea pe acel cuvant cheie. Si da, e corect, mi ai dat mie un sut si nu angajatului care isi permite gafe de gen. Si motivul suspendarii din campania avizare energetica este ? zi de sapca, si las-o asa.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

tetele: cred ca tie ti s-a povestit ceva gresit, de fapt si colegul tau mi a mentionat acelasi lucru si nu e bine deloc. Produsele au fost dezactivate vineri in momentul anuntarii noilor termeni si conditii. Au fost reactivate in aceeasi zi cand s-a anuntat termenul de 24 pentru intrarea lor in vigoare. Nu are nici o legatura cu discutii noastre si nici cu medierea pentru simplu motiv ca nu exista nici un fel de concluzie in afara de suspendarea mea din campanie ( vineri ).

Am spus foarte clar in ultimele posturi ca am discutat pe larg cu cei din 2p pentru rezolvarea problemei si m-ati ajutat atat cat v-a stat in putere. Am subliniat ca sunt sigur ca veti regla si situatia comisioanelor.
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 13th March 2012 la 19:37.

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    tetele: cred ca tie ti s-a povestit ceva gresit, de fapt si colegul tau mi a mentionat acelasi lucru si nu e bine deloc.
    Dupa cum te incurci in declaratii, Vlad mi-a spus ce ti-a spus si tie, si anume ce s-a intamplat. Si anume...

Produsele au fost dezactivate vineri in momentul anuntarii noilor termeni si conditii. Au fost reactivate in aceeasi zi cand s-a anuntat termenul de 24 pentru intrarea lor in vigoare.
    care - in mod complet surprinzator, desigur - este fix cauza pentru care
    nu exista nici un fel de concluzie in afara de suspendarea mea din campanie.
    lucru care a fost decis (in mod complet legitim) de Starshiners.

Nu contest moralitatea indoielnica a punerii in aplicare a termenilor la 60 de minute dupa publicarea lor. Nu contest ratiunile de business care au dus la aceasta decizie si nici nu e datoria mea sa le fac publice, mai ales ca 2Parale nu are nicio implicare in ele. Nu contest faptul ca tu, Kidu, aveai dreptul (conform termenilor rectificati) sa repui sus site-ul mexton.net.

Insa sa nu faci publice aceste detalii de dragul de a pica tu bine si SS prost in situatia asta mi se pare... nedemn. Atat.

Aceste precizari le-am facut tocmai din ratiunile de transparenta de care se plangea cineva pe aici. Toate problemele care tineau de 2Parale in aceasta poveste au fost rezolvate, iar in continuare ne vom ocupa de singura problema ramasa: cea a comisioanelor respinse. Eu am terminat ce aveam de spus pe marginea acestui subiect.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere Amazon.com ?
    De Nichita în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 78
    Ultimul Post: 17th January 2018, 20:10
  2. program de afiliere ? sau ce?
    De cris în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 2nd January 2012, 20:30
  3. program de afiliere ? sau ce?
    De cris în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 1