13th March 2012, 19:46
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Kidu
tetele: cred ca tie ti s-a povestit ceva gresit, de fapt si colegul tau mi a mentionat acelasi lucru si nu e bine deloc.
Dupa cum te incurci in declaratii, Vlad mi-a spus ce ti-a spus si tie, si anume ce s-a intamplat. Si anume...

Postat în original de
Kidu
Produsele au fost dezactivate vineri in momentul anuntarii noilor termeni si conditii. Au fost reactivate in aceeasi zi cand s-a anuntat termenul de 24 pentru intrarea lor in vigoare.
care - in mod complet surprinzator, desigur - este fix cauza pentru care

Postat în original de
Kidu
nu exista nici un fel de concluzie in afara de suspendarea mea din campanie.
lucru care a fost decis (in mod complet legitim) de Starshiners.
Nu contest moralitatea indoielnica a punerii in aplicare a termenilor la 60 de minute dupa publicarea lor. Nu contest ratiunile de business care au dus la aceasta decizie si nici nu e datoria mea sa le fac publice, mai ales ca 2Parale nu are nicio implicare in ele. Nu contest faptul ca tu, Kidu, aveai dreptul (conform termenilor rectificati) sa repui sus site-ul mexton.net.
Insa sa nu faci publice aceste detalii de dragul de a pica tu bine si SS prost in situatia asta mi se pare... nedemn. Atat.
Aceste precizari le-am facut tocmai din ratiunile de transparenta de care se plangea cineva pe aici. Toate problemele care tineau de 2Parale in aceasta poveste au fost rezolvate, iar in continuare ne vom ocupa de singura problema ramasa: cea a comisioanelor respinse. Eu am terminat ce aveam de spus pe marginea acestui subiect.
13th March 2012, 19:26
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Dragos Bunea
Pei asteptam o prezentare a intregi situatii, pana acum 2parale vad ca a jucat dupa cum le-au cantat cei de la StarShiners via Mexton cu exceptia acelei interventii unde StarShiners s-au crezut pe terenul lor si au crezut ca pot face chiar orice.
Nu, serios? Asa s-a intamplat? Sunt foarte curios unde ai vazut tu asta, in conditiile in care - tocmai! - nimeni nu a prezentat situatia in totalitate.
Ai vazut cumva si paragraful din termeni si conditii despre drepturile de proprietate intelectuata? (din obligatiile afiliatilor)
Sa garanteze ca detine in mod legal toate drepturile de proprietate intelectuala (drept de autor, licente, marci etc.) cu privire la informatiile, produsele, imaginile, sunetele etc.

Postat în original de
Kidu
tetele: lasi loc de interpretari si nu imi place tonul, daca ai ceva de spus te rog, daca nu abtine-te.
Ti-am lasat impresia ca imi place sa las lucrurile in aer? Hai sa povestim doamnelor si domnilor forumisti cum dupa o intelegere amiabila cu SS, pe care 2Parale a mediat-o, ai gasit de cuviinta sa repui site-ul sus pentru ca noii termenii intrau in vigoare abia pe 24 martie.
Daca tu personal consideri ca suspendarea si anularea tuturor comisioanelor este ok si nu trebuie comentata cred ca gresesti.
Dimpotriva. Consider ca nu este deloc in ordine si asta este prioritatea noastra #1 acum. Insa asta nu inseamna ca ei poarta intreaga responsabilitate pentru ce s-a intamplat.