La hostingurile platite iti recomand sa studiezi foarte bine siteurile de unde vei cumpara hostinguri. Daca tot dai bani, macar sa fie legala treaba. Sa fie deschisi catre client dpdv legal: numele firmei, adresa firmei, codul de inregistrare, linkul catre Protectia Consumatorului. Daca aceste elemente lipsesc, sunt doua variante: ori e fake si mai devreme sau mai tarziu vei ramane cu buza umflata, ori se bazeaza pe niste avocati buni cu care pot ocoli legile sau poate a treia varianta pe care eu nu o zaresc acum.
Deci: daca dai bani si bine faci ca vrei host platit, ia-ti o luna in care sa studiezi problema hostingului. Nu e mult o luna.
Cat despre RO sau EN -> Google zicea ca vrea sa introduca 500 de factori anul asta (parca asa zic ca am citit). SERP depinde de multi factori, nu doar de unul. Sunt colegi care au host in RO si le merge bine, altii care au host pe EN si le merge bine. Iar eu am RO, EN si gratis (RO, EN). Depinde de proiectele pe care le ai si de concurenta.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz