Deocamdata eu am oprit promovarea prin profitshare. Din zeci de clickuri nici un comision asta in conditiile in care pana acum din mult mai putin clickuri vedeam comisioane. Cand vor schimba programul si vad interes din partea lor atunci mai vorbim
Deocamdata eu am oprit promovarea prin profitshare. Din zeci de clickuri nici un comision asta in conditiile in care pana acum din mult mai putin clickuri vedeam comisioane. Cand vor schimba programul si vad interes din partea lor atunci mai vorbim
si eu am renuntat. de black friday le am pus reclama pe toate siteurile mele. nici un comision, si ce e mai haios, nu am luat comision nici macar pe comanda facuta de mine.
In plus, lipsa oricarei actualizari si restrictiile de promovare m-au indepartat. Byebye profitshare.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Cand vine vorba de profitshare pot spune ca desi au restrictii destul de multe, daca ai timp sa faci review-uri sau macar prezentari de produse, comisioanele vor fi destul de multe. eMAG vinde orice, oricand, oricum! Numai ca necesita mai mult timp.
Nu am facut averi insa cateva sute de euro am scos si eu prin profitshare, deci il recomand.
P.S. Multumesc tuturor celor care mi-au trimis sfaturi pe pm, mi-ati fost de mare ajutor. Am inregistrat primul comision azi pe nisa de fashion, nu mult doar 4,76 lei insa cel mai important e ca am spart gheata ca deja imi faceam mari probleme.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
La mai multe!
Uite ce scrie Radu A. legat de Black Friday, la ei pe blog...
Pentru ca facem bilanturi, multumiri speciale pentru succesul zilei de Black Friday merg si catre afiliatii eMAG Profitshare care au generat cifre record pentru marketingul afiliat din .ro:
* 7,3 milioane afisari
* 118.238 clickuri
* 65.540 vizitatori unici
* 1.159 comenzi
* 919.049 lei (fara TVA) valoare comenzi generate si finalizate
Intr-o singura zi, comisioanele acordate afiliatilor au fost de peste 27.000 lei.
Am o incredere deosebita in cifrele Emag-ului si in orice scoate din tastatura dl mentionat. Pacat ca e prea ingust mediul asta de comunicare ca sa-mi exprim increderea
Da exact. Care a fost pana la urma problema?
P.S. Multumesc tuturor celor care mi-au trimis sfaturi pe pm, mi-ati fost de mare ajutor. Am inregistrat primul comision azi pe nisa de fashion, nu mult doar 4,76 lei insa cel mai important e ca am spart gheata ca deja imi faceam mari probleme.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Tot ce pot sa va spun este ca acel comision a fost inregistrat inainte sa apuc sa modific ceva, oricum nu am apucat sa implementez nici acum prea multe lucruri.
O sa revin cu detalii zilele urmatoare.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)