da, de la 9 dimineata pana amu'
da, de la 9 dimineata pana amu'
de ce credeam eu ca esti in alta grupa valorica?![]()
nu fac inca suta de milioane pe luna
eu iti urez
Ontopic, sunt dezamagit crunt de rata de conversie mica. practic este cu 1% mai mare fata de noiembrie, ori eu ma asteptam sa se dubleze. Mai ales ca am siteurile de nisa ( cu unele exceptii ).
Super exemplu, pe siteuri de incaltaminte ieftina, ofer clar cele mai ieftine variante, ai am conversie 0.32, fix cat luna trecuta. O sa ma apuc sa bag myc cu din alea de 2.000 ron, poate poate![]()
eu-s de parere ca pe net se vand toale medii spre scumpe
m-am uitat pe ultimele 10 comisioane din haine/incaltaminte si media vanzarii e aproape 450 ron
depinde si care e media de pret a produselor oferiteAdica afirmatia ta sta in picioare cu doua conditii, ca media ( de pret ) produselor promovate sa fie sub cea a vanzarilor, iar in vanzari sa ai doar un produs
Ceea ce nu prea se intampla.
Mie mi se pare foarte ciudata rata mare de respingere, mai ales pe IT...
pana la urma am fost departe de ceea ce speram, in speta am facut apx 500 comisioane* in decembrie, cele mai bune zile au fost 20 si 21 decembrie. O crestere usoara a conversiei fata de luna anterioara, ori eu luasem in calcul ca se va dubla.
*-sigur ca se mai vinde ceva intre craciun si anul nou dar ma indoiesc ca va conta prea mult.
A trecut deja o saptamana ...dar am impresia ca nu s-a discutat de Ignat Day pe 20 decembrie, campania celor de la MarketOnline. I-a promovat cineva? Si daca da, cum au fost conversiile?
Ca sa nu mor si eu tampit, imi poate spune si mie cineva ce am facut (teoretic) gresit pe acest site, de am avut urmatoarele super-performante?
1,530 clickuri, 44% unice
Vanzari 1 vanzare
1 comision in valoare de 3.29 RON
cu 50,000 vizitatori in decembrie pe Felicitari de craciun | Mesaje de craciun ?
Nu ca m-am obosit prea tare, siteul este unul destul de vechi, facut pe vremea cand inca invatam cu ce se mananca seo, programarea, etc... Dar daca tot l-am facut si l-am adus cat de cat sus pe vremea aia, am zis sa incerc sa vad cum merge 2parale in loc de adsense... Dar de unde...catastrofa totala.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)