Ziua de azi e moarta doar la mine?
Ziua de azi e moarta doar la mine?
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
well, este iarna, asteapta-te la astatrafic -50% la mine
Pai tocmai ca e iarna si e sezon ar trebui sa fie trafic mai mare, zic.
Weekendurile au fost intotdeauna mai slabe pentru mine si poate nu numai pentru mine. Totusi au venit ceva lei si azi, eu sunt multumit. Ma gandesc ca unii aveti un target propus si poate de aici dezamagirea. Eu cum am mai zis nu caut sa-mi fac zilele negre deci n-am cifre in cap. La mine targetul nu tine neaparat de comisioane ci mai degraba de nivelul de maturizare a proiectelor - asta implica multe de tot.
O zi buna pentru mine e aia cand vin ceva comisioane si nu vad zero in statistici. Cand nu am probleme cu hostingul sau ceva in scripturi - nu vb de alea sfinte! Cand stiu ca proiectul a mai urcat o treapta in dezvoltarea lui![]()
ziceam de weekenduri, vara mai e cum mai e, dar iarna e jale. Pe magazinul de lenjerie, ieri am facut 3500 ron vanzari, azi am 86
pe 2p de bine de rau am 18 comisioane azi. Oricum, din cate gandesc eu mai avem doua perioade pline, 12-16 dec si 19-23 dec, fan courier livreaza pe 24, deci va fi ok pentru intarziati.
Mor de curiozitate cum va fi, mai ales ca pana acum sunt f dezamagit.
Suntem doar in 10 azi deci inca 2 saptamani pline + o sa vedeti comisioane si intre craciun(poate chiar si in zilele de craciun) si revelion. Chiar si eu am nevoie sa cumpar unele chestii dar nu ma grabesc. Reducerile cele mai bune sunt alea pe ultima suta de metri - sper doar sa aiba stoc baietii astia cu magazinele online.
Va pot da un mic insight pentru ca am prins decembrie anul trecut, cei drept mai deloc pregatit dar am avut comisioane in 24,25,27,28,29,30,31 - deci fara 26 ca atunci erau multi deja pe la urgenta de la alcool si prea mult porc
1-10 decembrie n-a fost extraordinar din cate vad, dar dupa 12 a inceput sa mearga mai bine.
Un glob de cristal pentru urmatoarele 2 saptamani de luna asta nu am, dar sper sa fie bine![]()
Ultima modificare făcută de Marius Morariu; 10th December 2011 la 19:38. Motiv: cateva date din decembrie 2010
eu nu ma pot ghida decat dupa magazine, afiliere nu ma ocupam serios iarna trecuta. Dar de aceea spuneam ca weekendurile nu le as pune la socoteala, deci ar fi 10 zile pline. Oricum, sunt departe de targhetul visat de mine![]()
let's not give up without a fight![]()
la mine pana la ora asta sunt comisioane de peste 100 ron, se pare ca asta e saptamana cadourilor
pana la ora asta adica azi pana la ora 15.30 ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)