Pentru Romania prin ce metoda legala isi platesc firmele afiliatii ?
Pentru Romania prin ce metoda legala isi platesc firmele afiliatii ?
Cristina cred ca intreba cum isi platesc firmele afiliatii persoane fizice . Ca persoana fizica, banii vor fi virati prin transfer bancar, dupa semnarea unui contract. Bineinteles sunt impozabili si este treaba ta sa iti declari veniturile. Unele platforme de afiliere ofera si vauchere cadou, caz in care banii nu se mai impoziteaza.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
La 2parale de ex. impozitul de 16% e retinut la sursa
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Ma intereseaza sa am afiliati din Romania, dar si din afara. Vor fi in 99% din cazuri bloggeri( fete). Nu vreau sa zic o prostie, dar ca sa fac contract cu ele, nu ar trebui sa aiba PF deschis? Ca si transfer bancar cred ca eu( platitor) as avea mari costuri. Ma gandeam ca paypal ar fi mai ok ca metoda de plata, desi faza cu voucher e mai ok. ms@robyroy
sunt la inceput cu ideea de affiliate marketing..daca zic o prostie va rog nu aruncati cu pietre..
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@robyroy - as vrea sa iti cer o parere...Crezi ca e ok daca pentru afiliatii din Romania as face contract, le-as cere o copie de BI, iar plata sa le-o fac prin paypal/ cash/ mandat postal/ depunere in cont sau op? am terminat programul si ma pregatesc sa il lansez, dar mai am ceva dubii..astept parerea ta.ms
Ultima modificare făcută de Cristina Maftei; 13th October 2011 la 00:11.
Uite de asta eu voi alege 2parale la momentul oportun, nu ti se pare ca e multa risipa de energie sa iti faci propria retea de afiliati?
Din pasiune, fotograf
@paulpadurariu - ca sa colaborez cu 2parale, ca si site, sunt conditii pe care nu le indeplinesc la acest moment. De aceea, m-am hotarat sa imi fac programul meu cu toate functiile pe care le doresc( personalizat dupa nevoile mele). Mi se pare multa munca, intr-adevar, dar daca nu ma calific ptr 2parale...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
@bogdan ungureanu - scz de offtopic. Asa cum am spus si in deschiderea postului, sunt la inceput, si de aceea ma gandeam sa cer ceva pareri. Nu stiu cum procedeaza alte site-uri, de aceea ma interesa daca e corect modul in care doresc sa colaborez cu afiliatii. Toate site-urile care ofera acest program opresc impozitul?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)