Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: ShopMania a intrat in 2parale

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit ShopMania a intrat in 2parale

Nu stiu cand s-a intamplat asta dar se pare ca shopmania promoveaza magazine listate in 2parale.
    la o cautare rapida am observat ca-i promoveaza pe cei de la 3suisses.ro. De ce oare tocmai pe ei?
    Probabil pentru ca pana acum 3suisses a demonstrat tuturor ca este cel mai serios magazin din 2p . E un lucru bun ca un mare site se baga sa promoveze prin 2 parale. Poate fi un barometru de seriozitate in ceea ce priveste magazinele. Mai micii afiliati pot trage o concluzie din acest lucru. Cu cei ca shopmania nu cred ca te poti juca uite comisionul ... hap dupa dulap nu mai e comisionu' .

Acum marea intrebare este... S-o baga ShopMania sa promoveze vreun magazin IT ?
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 18th November 2011 la 08:19.

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    48
    Posturi
    540
    Putere Rep
    40

Implicit

[s]Eu nu vad reclama la 3suisse, doar sus un banner leaderboard livrat prin Adsense.[/s]

Da, am vazut, orice produs 3suisse trece prin 2parale.
    Ultima modificare făcută de myamar; 18th November 2011 la 08:27. Motiv: orbire temporara

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Eu nu cred ca e un barometru de seriozitate in ceea ce priveste magazinele ci mai degraba avantul pe care l-a luat marketingul afiliat ajutat serios de 2Parale.
    Probabil testeaza si ei sa vada cam cati bani iasa prin metoda MA, oricum sunt convins ca restul de magazine promovate de Shopmania platesc un abonament lunar sau ceva de genu. Poate vor sa vada care-i varianta mai banoasa.

Oricum pentru noi, restul afiliatilor, faptul ca Shopmania promoveaza sau nu prin 2Parale nu schimba nimic cred eu.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Offf, Shopmania! Magazinul meu online este inchirirat de la Shopmania.biz si am primit odata cu inchierierea 40 ron cadou ca sa pot sa-mi listez produsele in mod preferential pe Shopmania.ro, nu zic ca nu am avut cativa clienti insa in raportul lor apar 400+ click-uri catre site-ul meu pe cand Google Analitycs raporteaza pe aceeasi perioada doar 24 de click-uri, acum na, ei au pe site la FAQ si raspunsul la dilema mea insa una e sa se greseasca cu 10-20 de click-uri si una e sa fie o diferenta asa mare. Am trimis mail si am cerut explicatii, dar din pacate cred ca ei sunt ocupati cu promovarea produselor magazinelor din 2Parale dupa cum vad ca azi s-a facut o saptamana de cand am trimis mail-ul.
    @Morariu - nu platesti un abonament lunar ci iti incarci contul, e un sistem similar cu Adwords (doar similar nicidecum la fel), minim trebuie sa depui 200 ron + tva, insa eu inainte de a depune banii astia am cerut niste explicatii si daca vad ca nu vin atunci inseamna ca nu ii intereseaza de clienti si nu o sa depun acesti bani in veci.[COLOR="Silver"]

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    48
    Posturi
    540
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Morariu Vezi Post
    Oricum pentru noi, restul afiliatilor, faptul ca Shopmania promoveaza sau nu prin 2Parale nu schimba nimic cred eu.
    Oricand un site cu un numar mare de vizitaori intra intr-o campanie iti scad sansele de castig: cercul celor care au ajuns pe situl 3suisse dintre cei 1,6 mil de unici lunari ai shopmania se va intersecta cu cercul celor care fusesera deja pe situl 3suisse prin linkul tau. Dupa cum stim, doar ultimul afiliat care a trimis un client ia comisionul.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de myamar Vezi Post
    Oricand un site cu un numar mare de vizitaori intra intr-o campanie iti scad sansele de castig: cercul celor care au ajuns pe situl 3suisse dintre cei 1,6 mil de unici lunari ai shopmania se va intersecta cu cercul celor care fusesera deja pe situl 3suisse prin linkul tau. Dupa cum stim, doar ultimul afiliat care a trimis un client ia comisionul.
    Asa este, mai ales ca este folosit ca un comparator de preturi de multi din cei care vor sa ia o decizie de unde sa cumpere
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    58

Implicit

cred ca vor sa fie primii pe fashion ... acum au mai multe sanse Castiguri cu pana la 60% mai mari in campania 3 Suisses | 2Parale Blog - Marketing Afiliat

MarianG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    347
    Putere Rep
    29

Implicit

Shopmania e pe pagina 2 (in urcare) la cautarea ''rochii elegante''. Relevanta? 0 Succes? Maxim.
    Imagini atașate Imagini atașate

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de MarianG Vezi Post
    Shopmania e pe pagina 2 (in urcare) la cautarea ''rochii elegante''. Relevanta? 0 Succes? Maxim.
    cred ca a fost doar o intamplare, e prea mare inghesuiala pe rochii sa stea pe 2. azi e pe 34.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Magazin online folosind platforma Shopmania.biz?
    De Dragos Bunea în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th January 2016, 10:13
  2. Am intrat în Google sandbox?
    De Bogdan Ungureanu în forumul Google
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 5th March 2012, 18:02
  3. Shopmania
    De mickhhp în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 12th June 2011, 00:15
  4. Secretul Shopmania
    De Hobart în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 7th February 2010, 19:13
  5. Cred ca am intrat in belele
    De Seinfeld în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 39
    Ultimul Post: 26th July 2009, 17:28

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •