Offf, Shopmania! Magazinul meu online este inchirirat de la Shopmania.biz si am primit odata cu inchierierea 40 ron cadou ca sa pot sa-mi listez produsele in mod preferential pe Shopmania.ro, nu zic ca nu am avut cativa clienti insa in raportul lor apar 400+ click-uri catre site-ul meu pe cand Google Analitycs raporteaza pe aceeasi perioada doar 24 de click-uri, acum na, ei au pe site la FAQ si raspunsul la dilema mea insa una e sa se greseasca cu 10-20 de click-uri si una e sa fie o diferenta asa mare. Am trimis mail si am cerut explicatii, dar din pacate cred ca ei sunt ocupati cu promovarea produselor magazinelor din 2Parale dupa cum vad ca azi s-a facut o saptamana de cand am trimis mail-ul.
@Morariu - nu platesti un abonament lunar ci iti incarci contul, e un sistem similar cu Adwords (doar similar nicidecum la fel), minim trebuie sa depui 200 ron + tva, insa eu inainte de a depune banii astia am cerut niste explicatii si daca vad ca nu vin atunci inseamna ca nu ii intereseaza de clienti si nu o sa depun acesti bani in veci.[COLOR="Silver"]
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Răspunde cu citat