Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: okian si "verifica disponibilitatea"

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Thumbs down okian si "verifica disponibilitatea"

Salut. Este careva care promoveaza cartile celor de la okian prin 2parale. Intreb pt ca am vazut ceva ciudat pe site-ul lor astazi, cautand o carte pe care vreau s-o promovez. Am vazut ca la unele carti au un buton de "verifica disponibilitatea" si acolo tre sa completezi un formular ca sa vezi daca-i disponibila sau nu. Mi se pare o tampenie si probabil asta le scade conversiile f mult. Eu personal n-as completa un formular doar pt a verifica daca este sau nu disponibila cartea.

Trecand peste asta, daca este disponibila cartea, cei de la okian probabil ii vor raspunde persoanei respective, care va intra apoi pe site sa comande cartea. Ce se intampla cu comisionul? Presupunem ca pt a-si comanda cartea deschide un alt browser sau si-a sters cookie-urile. Eu pierd comisionul, nu? Si atunci eu de ce as mai promova cartile lor? Ma surprinde sa vad ca sunt unii advertiseri care resping comisioane si fac ce mai fac doar ca sa nu dea comisioanele la afiliati, pe cand altii precum Kidu ascund nr de telefon pt cei care vin prin link-uri afiliate, tocmai pentru a evita aceste lucruri si pentru a creste sansele ca respectivul comision sa-i vina afiliatului.
    Signatura lipsa

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

scrie-le lor direct un mesaj prima oara si vezi ce zic. la mine merge cat de cat okian.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 12:54
  2. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 21:33
  3. model: "termeni si conditii" si "confidentialitate"
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th July 2009, 16:28
  4. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 10:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •