Salut. Este careva care promoveaza cartile celor de la okian prin 2parale. Intreb pt ca am vazut ceva ciudat pe site-ul lor astazi, cautand o carte pe care vreau s-o promovez. Am vazut ca la unele carti au un buton de "verifica disponibilitatea" si acolo tre sa completezi un formular ca sa vezi daca-i disponibila sau nu. Mi se pare o tampenie si probabil asta le scade conversiile f mult. Eu personal n-as completa un formular doar pt a verifica daca este sau nu disponibila cartea.
Trecand peste asta, daca este disponibila cartea, cei de la okian probabil ii vor raspunde persoanei respective, care va intra apoi pe site sa comande cartea. Ce se intampla cu comisionul? Presupunem ca pt a-si comanda cartea deschide un alt browser sau si-a sters cookie-urile. Eu pierd comisionul, nu? Si atunci eu de ce as mai promova cartile lor? Ma surprinde sa vad ca sunt unii advertiseri care resping comisioane si fac ce mai fac doar ca sa nu dea comisioanele la afiliati, pe cand altii precum Kidu ascund nr de telefon pt cei care vin prin link-uri afiliate, tocmai pentru a evita aceste lucruri si pentru a creste sansele ca respectivul comision sa-i vina afiliatului.