Am si eu o intrebare , pe ce nise se merita sa te axezi pentru siteul 2parale ma refer la cele mai profitabile
Am si eu o intrebare , pe ce nise se merita sa te axezi pentru siteul 2parale ma refer la cele mai profitabile
Nisele profitabile sunt cele pe care le descoperi tu primul si nu ai concurenta in piataDegeaba intrii pe fashion, la termenul general, daca deja sunt 300 de jucatorii cu vechime.
ONTOPIC: a fost un val de campanii ce se opresc curand, astept cu interes ce siteuri le vor lua locul. Eu nu inteleg ce vinde groupon, le urmaresc ofertele, inregistreaza cate 3-4 vanzari la o promotie....
Imi puteti da cateva nise pe care merita sa incep sa lucrez si sa ma axez pe ele. Nise din care iese ceva profit?
tech .... sau situri cu produse vestimentare
well, au intrat noi magazine din asigurari, animale, banci si cosmetice![]()
mai aveti alte idei ?
Au intrat dar aproape degeaba unele din ele. Au preturi mai mari fata de concurenta lor care este in top in google dar nu este in 2parale. In fiecare categorie ar trebui sa fie cel putin cat 2 magazine sa existe o oarecare concurenta intre ele.
Eu personal as fi foarte interesat de nisa suplimente nutritive. Cred ca ar fi super ok dacar Pronutrition sau chiar si cei de la Redis Nutritie ar intra in 2parale.
Ma gandisem si eu la Redis insa cred ca desi vand destul de bine e un magazin "cu circuit inchis", clientii fiind (cred) in mare parte sportivi, care si pana acum cumparau suplimentele de la ei. Mai degraba ar merge incercat cu un concurent mai mic, o alternativa la Redis.
Face cineva ceva cu Hostway?
Hostingul e o nisa foarte aglomerata si care aduce muuulti bani in .com. Totusi la noi e slaba de tot spre inexistenta. Foarte probabil sa fie si din cauza serviciilor bune si ieftine din afara, sunt mari sanse sa nu vedem nimic interesant pe nisa asta nici in viitor
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)