Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Profitshare - scade castigul curent

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Profitshare - scade castigul curent

Salut!

Vreau sa prezint si eu o situatia ciudata la Emag Profitshare. Nu castig chiar atat de mult de acolo, dar astept sa se adune o suma mai mare ca sa cer plata.

Ei bine, partea amuzanta este, ca de ceva timp, "castigul curent" tot scade, ba cu 80 de lei, ba cu 20 de lei, dar este in scadere. Aici este vorba de comisioane platibile.

Ati patit si voi asa ceva?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Hmm... ciudata situatie. Poate ca e un bug de afisare (sa afiseze doar pe ultimul an de exemplu), ori chiar vreo smecherie strecurata prin T&C. Incearca sa-i contactezi, sa te dumireasca ei.

PS: Nu cumva sunt comisioane anulate?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Hmm... ciudata situatie. Poate ca e un bug de afisare (sa afiseze doar pe ultimul an de exemplu), ori chiar vreo smecherie strecurata prin T&C. Incearca sa-i contactezi, sa te dumireasca ei.

PS: Nu cumva sunt comisioane anulate?
    Mersi de raspuns.
    Da, i-am contactat, intre timp am zis poate e un bug si sunt mai multi cu aceasta problema. Sper sa fie afisarea ultimului an.

Iar de comisioane anulate nu cred ca are cum sa fie, sau cele aprobate le pot anula si peste 1-2 luni ed zile?

Astept raspunsul lor si revin aici cu un update .

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

O fi faza aia ca un cumparator poate returna produsul in 10 zile fara nici o explicatie si in cazul asta cred ca ti se retrage comisionul.
    Emag parca are un serviciu ce prelungeste perioada de returnare pana la 30 zile.

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

Asa este, RoManiac... eMAG are o politica de retur si poti sa ai surpriza sa ai comisioane platibile anulate pentru ca produsul a fost returnat. In plus, poti avea comisioane cu minus, pentru ca pentru unele oferte pe care le au, dau reduceri de x lei. Comisionul produsului va fi la pretul real si in plus iti va afisa comision cu minus pentru reducera la x lei. Per total, comisionul va fi cel rezultat la valoarea reala de achizitie. Toate astea iti vor fi explicate de eMAG daca le scri. Si eu am trecut prin ele si mi-au fost explicate. In peste 99% din cazuri, produsele nu sunt returnate iar comisioanele negative sunt foarte rare.

tiberiur este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    32
    Posturi
    455
    Putere Rep
    29

Implicit

Si mie mi s-a intamplat si defapt nu era selectata toata perioada ci doar un interval calendaristic. Le-am dat e-mail si mi-au raspuns foarte elegant si la subiect. Sunt sigur ca daca e o eroare se va rezolva.
    .

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    48
    Posturi
    540
    Putere Rep
    40

Implicit

Din experienta mea: la emag comisioanele trec la "aprobat" foarte rapid, probabil dupa confirmarea stocului, chiar inainte de a livra produsul. Dupa aia pot aparea diferite situatii care duc la anularea comisionului, mi se intampla si mie uneori: nelivrare, refuz de plata la livrare, retur produs in 30 de zile.

soraan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    60
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de myamar Vezi Post
    Din experienta mea: la emag comisioanele trec la "aprobat" foarte rapid, probabil dupa confirmarea stocului, chiar inainte de a livra produsul. Dupa aia pot aparea diferite situatii care duc la anularea comisionului, mi se intampla si mie uneori: nelivrare, refuz de plata la livrare, retur produs in 30 de zile.
    De la un tip - si ma refer in ultimele 3 saptamani - acest lucru nu se intampla asa de rapid - si ma refer la aprobarea comisionelor. Ori este un bug in sistem ori livrarea se face f greu. Si faza cu scaderea da - la un anumit interval de timp - sistemul primeste un update ( comenzi in retur, etc) si mai scade din castigul curent..

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    888
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de soraan Vezi Post
    De la un tip - si ma refer in ultimele 3 saptamani - acest lucru nu se intampla asa de rapid - si ma refer la aprobarea comisionelor. Ori este un bug in sistem ori livrarea se face f greu. Si faza cu scaderea da - la un anumit interval de timp - sistemul primeste un update ( comenzi in retur, etc) si mai scade din castigul curent..
    +1.
    Am avut un comision de 22 de lei care a stat in asteptare vreo 3 saptamani, asta in conditiile in care cel ce a cumparat produsul, l-a ridicat dupa doar cateva zile de la efectuarea comenzii.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere Emag ProfitShare
    De Popescu Marian în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 4135
    Ultimul Post: 20th May 2024, 23:12
  2. Afiliere Emag ProfitShare
    De Lupanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 31st January 2011, 23:21
  3. Afiliere Emag ProfitShare
    De Popescu Marian în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 57
    Ultimul Post: 23rd January 2011, 15:16
  4. Sfaturi Adsense - Castigul variaza ...
    De Cristian Mezei în forumul Adsense
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 9th June 2006, 23:18

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •