Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 56

Subiect: Propuneri nise (noi) afiliere

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit Propuneri nise (noi) afiliere

M-am gandit sa discutam un pic despre ce alte nise ar merita pe afiliere, astazi ma uitam dupa parfumuri, daca va amintiti a fost un magazin in 2p acum 2 ani parca. Intre timp a ramas doar fup, dar pentru ca are niste rate de refuze absolut indecente, nu are sens sa ma apuc sa ii promovez.

1.Asigurari . Nu neaparat o nisa noua, dar asigurarile merita o concurenta, am facut banuti frumosi pe rca fara sa ma fortez, iar pe asigurarile de case este decent, desi inca nu a venit valul de clienti ( cand or incepe sa ii amendeze )

2. Instalatii/Termice . De profesie sunt inginer de instalatii, am lucrat pe langa taica miu de la 13 ani, apoi in marketing si vanzari pana in 2008 cand din motive personale am abandonat jobul. Vanzarile sunt foarte mari si cred ca stau mai bine la adaos decat zona IT, automat ma astept si la comisioane ceva mai bune, as indrazni sa zic 4-7% . Calor, Romstal si centrale.ro ar fi primele optiuni ce imi vin in minte. Am un magazin de boilere, comanda medie depaseste 1100 ron, pe centrale ar fi +40%. Sigur, nu mai sunt anii de varf 2001-2007, dar piata exista cu siguranta. Mai este un amanunt tehnic. Majoritatea CT murale montate in 2001-2002 (perioada de varf la debransare) au durata de viata 8 ani, asa ca vor fi cam 1.000.000 centrale ce vor fi schimbate in perioada urmatoare.

3. Aer conditionat . Stiu ca sunt destule modele prin magazinele de electro afiliate, dar preturile sunt maricele, as prefera clar un magazin dedicat. In plus lipsesc nise, de ex, cautam ac mobil si am gasit fix 3 modele in 2parale.

4. Bilete. Imi spunea cineva niste cifre interesante ptr multiplex privind rezervarile online, procentele erau interesante, se pare ca multi prefera sa si rezerve locurile preferate chiar si cu cateva zile inainte. De asemenea se vand bilete la diverse spectacole, unde se poate ciupi ceva.

5. Cosmetice 135.000 cautari. Avem doua magazine, unul necunoscut si unu ce nu e public. Ce variante ar mai fi pe piata ?

6. Gradinite/Scoli. Un lead aici ar fi mult mai scump decat unul din turism de ex. Ma refer desigur la nisa privata. Daca trimiti un client la o gradinita privata, inseamna un cost de aproximativ 25-30.000 ron ( 8 luni X 3 ani ) . Ar fi ceva profit pe acolo din care sa ne ramana si noua o feliuta. Nu stiu daca exista ceva "cataloage" de gradinite private, poate va apucati

Comentarii, alte variante ?

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    944
    Putere Rep
    34

Implicit

Hosting - e loc la noi si sunt destule site-uri care au un sistem de afiliere propriu. Unde mai pui ca majoritatea cautam pareri despre firma x inainte de a alege un serviciu de gazduire. Cine are timp si chef, poa' sa se apuce.
    Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    888
    Putere Rep
    41

Implicit

Servicii Medicale. Groupon si site-urile de cupoane au facut deja primul pas. Banuiesc ca e doar o chestiune de timp pana se va implementa un sistem de afiliere si la noi (sau poate exista si nu stiu eu).
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Hai sa discutam de nise unde exista deja structuri, ma refer la magazine online serioase si mari.
    Serviciile medicale nu prea au legatura cu online ul sincer, cel putin acum. Imi vin in minte doar ceva leaduri la un formular de contact, sau de interes.
    Hosting: nu cred, sunt putini rau cei care isi fac cont singuri de capul lor, clientii importanti au deja firme cu care lucreaza in domeniu, nu vad mare sfaraiala, in plus e vesnic scandal ca ala e scump, ca ii cad serverele, ca nu mai avea extern, etc. Nu avem o piata matura de hosting, mai repede pe achizitia de domenii s ar justifica, dar in afara de domeniile .ro ce se cumpara de la firme romanesti ?

7. Banci eu nu am inteles exact ce cauta provident cu amaratii aia de 5 lei in propozitie... faci si clicuri in adsense pe la valoarea aia, anul trecut creditele au avut cele mai bune plati per click din cate imi amintesc. Sunt destule banci care interactioneaza online, se pot face campanii de leaduri diverse: deschidere de cont, credit, card de cumparaturi, etc.

8. Auto un contract cu Porsche Romania ar aduce posibilitati multiple, leaduri pentru formulare de testdrive, service, interes etc. Aici iar avem valori mari, deci ar putea sa dea un comision baban daca le ai livrat un client. In 2008 am schimbat masina si am scris pe blog in detaliu despre masina si achizitie, recomandand dealerul si nenea vanzatorul, imi spunea ca i au venit multi clienti care au facut referire la articolele mele si a vandut cel putin 4 masini ( sigur, nu poate sa aiba un tracking complet, ca nu spun toti de unde si cum ).
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 8th September 2011 la 21:49.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    58

Implicit

Cred ca ar merge vandute si ceva solutii software gen ERP
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

somnulescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    284
    Putere Rep
    27

Implicit

Ti-am dat +1 pentru ca ai deschis discutia si chiar daca nu am momentan idei, cred ca ar fi util un ghid de "cum sa-i convingi sa le vinzi marfa" adica sa intri in contact cu ei. Nu ma refer aici doar la "trimis e-mail: salut, hai sa vand centralele tale" ci ceva mai complex. Adica e simplu sa zici "fa-ti un site pe afilieri" dar cum ajungi la oamenii care ar fi interesati?
    Scuza-ma daca am fost offtopic, promit sa revin si cu idei.
    Sunt un adevarat Geek si beau doar bere buna :)

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Gresit!
    Orice magazin ar vrea sa ii faci reclama si sa ti plateasca comision, Invers este naspa, adica gasesti putini care vor sa iti faca reclama si sa ii platesti cand vinzi ceva.

somnulescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    284
    Putere Rep
    27

Implicit

Bine, dar ce-am zis gresit? N-am zis ca nu exista doritori din randul magazinelor, doar ca ar fi util ca din partea unui expert care a colaborat pe partea de afiliere pana acum sa ne prezinte cativa pasi care trebuie urmati atunci cand vrei sa contactezi un asemenea magazin. Ceva de genul "What to do and what not to do". Probabil ca m-am exprimat gresit prima data sau nu m-ai inteles, oricum imi cer scuze
    Sunt un adevarat Geek si beau doar bere buna :)

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

da, ok, subiectul nu este sa gasim noi magazinele in sine, de asta se ocupa 2p,cu siguranta stiu cum sa puna problema. Noi discutam ce nise ne ar fi noua ( afiliatilor ) potrivite. Ce ne ar placea sa mai promovam, unde consideram ca am putea castiga mai bine. In 2008 mergea lenjeria, in 2010 fashion, anu asta pare sa fie la moda nisa de copii si home deco, etc. Deja au devenit aglomerate, cel putin pe fashion e full. Simt nevoia sa diversific subiectele, pentru ca solutia nu este sa adaugi alte x magazine in nisa ca sa fie mai "spatios".

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    40

Implicit

Animale - Nu stiu daca sunt magazine de animale in 2p, dar ar fi o idee, nu?
    Vand Advertoriale (pr 5)

Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Propuneri saptamanale
    De Sorin Frumuseanu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th February 2012, 04:43
  2. Nise profitabile pe .com
    De John în forumul Utile
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 27th May 2011, 15:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •