8th September 2011, 20:13
5 out of 5 members found this post helpful.
Propuneri nise (noi) afiliere
M-am gandit sa discutam un pic despre ce alte nise ar merita pe afiliere, astazi ma uitam dupa parfumuri, daca va amintiti a fost un magazin in 2p acum 2 ani parca. Intre timp a ramas doar fup, dar pentru ca are niste rate de refuze absolut indecente, nu are sens sa ma apuc sa ii promovez.
1.Asigurari . Nu neaparat o nisa noua, dar asigurarile merita o concurenta, am facut banuti frumosi pe rca fara sa ma fortez, iar pe asigurarile de case este decent, desi inca nu a venit valul de clienti ( cand or incepe sa ii amendeze )
2. Instalatii/Termice . De profesie sunt inginer de instalatii, am lucrat pe langa taica miu de la 13 ani, apoi in marketing si vanzari pana in 2008 cand din motive personale am abandonat jobul. Vanzarile sunt foarte mari si cred ca stau mai bine la adaos decat zona IT, automat ma astept si la comisioane ceva mai bune, as indrazni sa zic 4-7% . Calor, Romstal si centrale.ro ar fi primele optiuni ce imi vin in minte. Am un magazin de boilere, comanda medie depaseste 1100 ron, pe centrale ar fi +40%. Sigur, nu mai sunt anii de varf 2001-2007, dar piata exista cu siguranta. Mai este un amanunt tehnic. Majoritatea CT murale montate in 2001-2002 (perioada de varf la debransare) au durata de viata 8 ani, asa ca vor fi cam 1.000.000 centrale ce vor fi schimbate in perioada urmatoare.
3. Aer conditionat . Stiu ca sunt destule modele prin magazinele de electro afiliate, dar preturile sunt maricele, as prefera clar un magazin dedicat. In plus lipsesc nise, de ex, cautam ac mobil si am gasit fix 3 modele in 2parale.
4. Bilete. Imi spunea cineva niste cifre interesante ptr multiplex privind rezervarile online, procentele erau interesante, se pare ca multi prefera sa si rezerve locurile preferate chiar si cu cateva zile inainte. De asemenea se vand bilete la diverse spectacole, unde se poate ciupi ceva.
5. Cosmetice 135.000 cautari. Avem doua magazine, unul necunoscut si unu ce nu e public. Ce variante ar mai fi pe piata ?
6. Gradinite/Scoli. Un lead aici ar fi mult mai scump decat unul din turism de ex. Ma refer desigur la nisa privata. Daca trimiti un client la o gradinita privata, inseamna un cost de aproximativ 25-30.000 ron ( 8 luni X 3 ani ) . Ar fi ceva profit pe acolo din care sa ne ramana si noua o feliuta. Nu stiu daca exista ceva "cataloage" de gradinite private, poate va apucati
Comentarii, alte variante ?