Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 56

Subiect: Propuneri nise (noi) afiliere

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de myamar Vezi Post
    Ma gandisem si eu la Redis insa cred ca desi vand destul de bine e un magazin "cu circuit inchis", clientii fiind (cred) in mare parte sportivi, care si pana acum cumparau suplimentele de la ei. Mai degraba ar merge incercat cu un concurent mai mic, o alternativa la Redis.
    Sincer, Redis nu ar fi o alegere foarte buna. Unu la mana, politica lor de discount-uri pentru firme e foarte slaba, discount de maxim 10% pentru firme, asta in conditiile in care produsele lor rareori depasesc 100 de lei/cutie. De asemenea, in privinta calitatii, ce pot spune, Redis e o firma mai mult de health, decat de performanta, iar in Romania, notiunea de suplimente nutritive e asociata cu steroizii, din pacate. Astfel ca, marea majoritate a oamenilor care cumpara sunt sportivi, sportivi care fie comanda direct de pe site, fie merg la magazinele locale.
    Mai mult, cei de la Redis au pierdut mult din popularitate din cauza faptului ca gustul produselor nu e unul stralucit. Ba chiar din contra, la marea majoritate a produselor.

Pe de alta parte, Pro Nutrition oferea distribuitorilor un discount de pana la 25% (chiar eu am cumparat de multe ori direct de la producator, asa, fara factura), lucru ce arata ca si eventualele comisioane ar putea fi maricele. Totusi, repet, marea majoritate a clientilor ar fi sportivii, care fie sunt obisnuiti sa comande direct de la producator, fie de la salile care comercializeaza produsele PN. Totusi, nu ar strica, ca cei de la 2parale sa dea un mail (cred ca domnului Ghenea, boss-ul PN) si sa stabileasca o intalnire la Dej.

Din punctul meu de vedere, nu e o nisa pe care sa se merite o investitie serioasa, piata fiind deja luata de producatori si de magazinele independente de suplimente nutritive. Stiu, poate nu au SEO bine facut, dar din cate am vorbit cu cineva care detine un magazin online, cei care vor sa cumpere, cauta direct numele producatorului si nu al suplimentului, deci vor sa ajunga pe site-ul oficial.
    Again, mi se pare total nerentabila o investitie intr-un site de afiliere pe aceasta nisa.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    cei care vor sa cumpere, cauta direct numele producatorului si nu al suplimentului, deci vor sa ajunga pe site-ul oficial.
    Again, mi se pare total nerentabila o investitie intr-un site de afiliere pe aceasta nisa.
    Corect 100%. Insa tot timpul se poate gasi o solutie avantajoasa pentru toata lumea. Se poate scoate bani mult mai frumosi daca promovati doar un singur produs popular de la ei.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Se poate scoate bani mult mai frumosi daca promovati doar un singur produs popular de la ei.
    Corect. Eu chiar daca cumparam intotdeauna de la Pronutrition, faceam intai un search dupa Milk and Egg sau orice altceva m-ar fi interesat in speranta gasirii unei oferte de pret mai bune si sunt sigur ca mai sunt alte sute de persoane care fac/faceau acest lucru. Sa nu mai zic de incepatori care fac cautari banale precum: proteine, aminoacizi, arzatoare de grasimi, pret nume produs etc. Potential eu cred ca este.

Acum este corect ce zice si matei, ca foarte multi au memorat adresa magazinelor, intra, comanda ce au nevoie si gata insa eu unul as fi dispus sa investesc in nisa asta, chiar daca castigurile nu vor fi extraordinar de mari, este o nisa pe care o cunosc si care imi place.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Campanii noi anuntate azi.
    fungift e binevenit, papucei confirma interesul mare in nisa de incaltaminte, restul nu ma pasioneaza

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

restul nu te pasioneaza, dar sunt bune pe TPU

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Pe nisa electrocasnice, ne poate da cineva ceva statistici / opinii ? M-ar interesa sa stiu cam pe unde se afla rata conversiilor etc?
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

aici
    2 - 3 anulate

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Nu stiu cum o fi Altex ca inca nu am apucat sa promovez nimic de la ei, dar te pot sfatui doar sa stai departe de marketonline (mie nu cred ca mi-au aprobat ceva...). Cred ca s-a spart la ei sacul de clienti ce se razgandesc si anuleaza comenzi.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

apropo, tinar promoveaza cineva? eu sunt stupefiat.. aveam incredere ca va merge f bine pe fashion, i am promovat intens si nu am nici un comision. Alte experiente?

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Da eu si la fel, nimic pana acum...
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Propuneri saptamanale
    De Sorin Frumuseanu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th February 2012, 03:43
  2. Nise profitabile pe .com
    De John în forumul Utile
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 27th May 2011, 14:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •