Sincer, Redis nu ar fi o alegere foarte buna. Unu la mana, politica lor de discount-uri pentru firme e foarte slaba, discount de maxim 10% pentru firme, asta in conditiile in care produsele lor rareori depasesc 100 de lei/cutie. De asemenea, in privinta calitatii, ce pot spune, Redis e o firma mai mult de health, decat de performanta, iar in Romania, notiunea de suplimente nutritive e asociata cu steroizii, din pacate. Astfel ca, marea majoritate a oamenilor care cumpara sunt sportivi, sportivi care fie comanda direct de pe site, fie merg la magazinele locale.
Mai mult, cei de la Redis au pierdut mult din popularitate din cauza faptului ca gustul produselor nu e unul stralucit. Ba chiar din contra, la marea majoritate a produselor.
Pe de alta parte, Pro Nutrition oferea distribuitorilor un discount de pana la 25% (chiar eu am cumparat de multe ori direct de la producator, asa, fara factura), lucru ce arata ca si eventualele comisioane ar putea fi maricele. Totusi, repet, marea majoritate a clientilor ar fi sportivii, care fie sunt obisnuiti sa comande direct de la producator, fie de la salile care comercializeaza produsele PN. Totusi, nu ar strica, ca cei de la 2parale sa dea un mail (cred ca domnului Ghenea, boss-ul PN) si sa stabileasca o intalnire la Dej.
Din punctul meu de vedere, nu e o nisa pe care sa se merite o investitie serioasa, piata fiind deja luata de producatori si de magazinele independente de suplimente nutritive. Stiu, poate nu au SEO bine facut, dar din cate am vorbit cu cineva care detine un magazin online, cei care vor sa cumpere, cauta direct numele producatorului si nu al suplimentului, deci vor sa ajunga pe site-ul oficial.
Again, mi se pare total nerentabila o investitie intr-un site de afiliere pe aceasta nisa.

Răspunde cu citat