Citat Postat în original de elka Vezi Post
Trecem peste modul de adresare si peste faptul ca Dl Kidu nu se afla in situatia lui Bogdan Ungureanu. Vrem doar sa prezentam pentru toata lumea cum functioneaza acest sistem de afiliere
Nu ne intereseaza magarilor asta, ne intereseaza cand veti platii comisioanele pentru care v-ati incasat banii de la clienti bine mersi.
Vrei sa schimb eu tonul si sa fac public de ce anume ati iesit din 2p ? Sau te tin curelele sa recunosti tu problema ? Eu zic sa va abtineti ca v-ati facut suficient de cacao.
Tertipuri legale sau semilegale se gasesc absolut intotdeauna cand e vorba sa nu scoti bani din buzunare. Ce te vaiti atat de comisioane si garantiile lui 2p, voi nu ati citit contractul cand l-ati semnat? In multele luni de activitate nu ati descoperit ca nu va convine ? Ba va convenea de minune, pentru ca si comisionul ala era diluat de cele 20-30% de comenzi care se faceau telefonic, si cele inca cateva procente de comenzi bulk pe care se face cerere de oferta, logic, nu comanda directa in sistem, dar unde cel care a facut efortul sa va trimita vizitele nu poate decat sa inghita in sec.

Si inca odata, nu mai luati de tampiti pe toata lumea, pana una alta voi v-ati facut de cacao. Si va spun eu, ca poate nu va duce mintea sa realizati acum, toata tarasenia asta si discutile din online au anulat cel putin 3-6 luni de promovare asidua. Merita?