Nu ne intereseaza magarilor asta, ne intereseaza cand veti platii comisioanele pentru care v-ati incasat banii de la clienti bine mersi.
Vrei sa schimb eu tonul si sa fac public de ce anume ati iesit din 2p ? Sau te tin curelele sa recunosti tu problema ? Eu zic sa va abtineti ca v-ati facut suficient de cacao.
Tertipuri legale sau semilegale se gasesc absolut intotdeauna cand e vorba sa nu scoti bani din buzunare. Ce te vaiti atat de comisioane si garantiile lui 2p, voi nu ati citit contractul cand l-ati semnat? In multele luni de activitate nu ati descoperit ca nu va convine ? Ba va convenea de minune, pentru ca si comisionul ala era diluat de cele 20-30% de comenzi care se faceau telefonic, si cele inca cateva procente de comenzi bulk pe care se face cerere de oferta, logic, nu comanda directa in sistem, dar unde cel care a facut efortul sa va trimita vizitele nu poate decat sa inghita in sec.
Si inca odata, nu mai luati de tampiti pe toata lumea, pana una alta voi v-ati facut de cacao. Si va spun eu, ca poate nu va duce mintea sa realizati acum, toata tarasenia asta si discutile din online au anulat cel putin 3-6 luni de promovare asidua. Merita?

Răspunde cu citat