Citat Postat în original de Maldinii Vezi Post
Nu se poate ca inainte sa se inscrie, sa ii intrebati ce rata de respingere au, si sa mentionati in contract ca daca creste mai mult de 5-10% decat au ei acum , sa plateasca din buzunar? Adica nu mi se pare normal sa ii acepti sa fure cateva zeci de milioane si promovare, ca apoi sa vad ca au rata mare de respingere si sa le scot bannerele, voua vi se pare ?
Sa zicem ca un magazin declara rata de respingere de 20%. Rezonabil. Apoi tu, afiliat, le generezi 'j de mii de comenzi aiurea, le anulezi pe toate (in calitate de client) si apoi le ceri banii, ca ei sunt obligati sa aiba rata de respingere sub 30%, nu? Crede-ma, nu este un scenariu de filme SF

Citat Postat în original de Maldinii Vezi Post
voi testati magazine pe munca noastra (stiu ca nu sunt obligat sa ader la o campanie, dar de asta sunt in 2parale ca sa promovez produse)
Wait... what? Deci noi te obligam dar tu nu esti obligat?

Da, stiu, cel mai misto ar fi sa faca "ei" testele (oricine ar fi "ei"), tu doar sa profiti si sa faci bani. La fel de misto ar fi sa cumperi business-uri deja profitabile, eventual sa coste 5,80 lei toata afacerea si sa genereze 20.000 de euro pe luna. Sau sa iesi direct la pensie (si inca una grasa), fara sa fi muncit o zi in viata ta. N-ar fi rau, nu?