Pagina 12 din 16 PrimulPrimul ... 21011121314 ... UltimulUltimul
Rezultate 111 la 120 din 154

Subiect: Discutii comisioane respinse in 2Parale

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

@Tetele ar mai fi o doleanta a mea zic eu ami simpla, la acele campanii unde link-urile numi sunt valide sa se redirectioneze link-=ul catre pagina principala a magazinului, daca s-ar putea catre pagina categoriei, sau daca magazinul nu se mai afla in 2parale catre pagina principala a unui magazin din aceeasi nisa.
    Cred ca asta nu este greu, unul dintre motivele petnru care am renuntat sa mai lucrez cu 2parale, este ca dupa ce am facut articole optimizate si asa mai departe mgazinul pe care il promovam sa retras din 2parale, apoi am inceput sa mut link-urile catre produsele similare din alt magazin si in 2 luni si acel magazin sa retras, sia sa am renuntat si eu. M-am gandit c anu are rost sa muncesc si dupa o luna munca mea sa fie anulata
    Daca exista o astfel de facilitate nu ma retrageam si continuam sa promovez alte produse si campanii
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Kidu, e aiurea pt ca nu exista filtre dupa aia, sa-ti filtrezi campaniile dupa Nisa sau alte criterii, ci apar toate pe o pagina aiurea...

lovelive, +1

Chiar ma intrebam de mult timp de ce nu se face redirectul ala automat tot timpul, macar catre indexul magazinului daca nu catre categorie.

O alta chestie ar fi ca log-urile uneltelor invalide sa se salveze si undeva in contul de afiliat din platforma 2 parale decat sa primesc cate un email din 20 in 20 minute...
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 3rd October 2011 la 19:14.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    @Tetele ar mai fi o doleanta a mea zic eu ami simpla, la acele campanii unde link-urile numi sunt valide sa se redirectioneze link-=ul catre pagina principala a magazinului,
    asta se si intampla

Nasol e ptr magazinele care nu mai au campanii, ca se blocheaza in siteul 2p. Aici cred ca doar un redirect in siteul tau poate fi facut.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    asta se si intampla
    La mine de ce nu se intampla?

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    asta se si intampla
    Kidule nu se intampla tot timpul. De multe ori linkul duce aici: 2Parale - Marketing Bazat Pe Performanta (Marketing Afiliat)

tetele, stiu ce inseamna confidentialitate si stiu sa respect asta. Dar pe de alta parte, a respinge comisioane reprezentand 85% din valoarea totala a comisioanelor (in conditiile in care alte magazine au o rata de 2-3%, deci se poate), tie ti se pare normal, vezi vreo forma de respect pt afiliati aici? In cazul acesta mi se pare bataie de joc, inselaciune sau furt pe faza, cum vreti voi sa-i spuneti. Care mai e scopul unei asemenea campanii?
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Cu toate ca activam putin in ultima perioada in 2parale, imi sunt si anulate comisioanele mai mari, azi mi sa mai anulat unul de 87 dupa 30 de zile de asteptare si-a dat seama ca nu are produsul pe stoc.
    De ce sa mai lucrez cu 2parale? Ce motiv sa mai am? Chiar este nevoie de 30 de zile sa isi dea seama ca nu are produsul in stoc? Sau acum trebuia sa faca plata si a zis ca este mai elegant sa anuleze comisionul? are si o rata de respingere de 38%.
    Eu am un magazin online si daca aveam o asa rata de respingere inchideam magazinul, daca depasesti 10 este deja un semnal de alarma, dar daca ajungi la 38% e lipsa de respect
    Petnru mine nu are nici o importanta suma asta, este doar principiul,

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

La mine de ce nu se intampla?
    Pentru ca nu ti-ai actualizat uneltele. De cateva luni bune toate linkurile uneltelor contin un parametru campaign_unique=XXXXXXXX care daca este prezent iar unealta este expirata, redirecteaza utilizatorul (cu tracking cookie setat) in homepage-ul campaniei). Daca tu nu mai esti aprobat in campanie sau daca acea campanie s-a inchis, utilizatorul ramane pe 2Parale (n-are sens sa produci trafic gratuit advertiserului).

De ce sa mai lucrez cu 2parale? Ce motiv sa mai am? Chiar este nevoie de 30 de zile sa isi dea seama ca nu are produsul in stoc? Sau acum trebuia sa faca plata si a zis ca este mai elegant sa anuleze comisionul? are si o rata de respingere de 38%.
    Intrebarea corecta dpmdv este "de ce sa mai lucrez cu acel advertiser"? 2Parale n-are produse in stoc. Niciodata! Asta pentru ca nu vinde nimic altceva decat conversii

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    Intrebarea corecta dpmdv este "de ce sa mai lucrez cu acel advertiser"? 2Parale n-are produse in stoc. Niciodata! Asta pentru ca nu vinde nimic altceva decat conversii
    Man, aici ai dreptate, dar nu in totalitate. Pe majoritatea niselor cu exceptia fashion-ului si it-ului, nu prea ai alternative, deci nu prea poti alege ce sa promovezi. Iar daca eu am un site pe una din nisele: bijuterii, asigurari, cosmetice, financiar, joburi, optica, telecom, flori, pharma, etc iar magazinul ce are campanie pe aceasta nisa este neserios, atunci eu ce fac? Am doua variante: ori imi iau la revedere de la 2 parale ramanand cu un gust amar, ori continui sa-mi iau teapa in continuare nevand alte alternative.

Aici cred ca 2parale ar putea lua niste masuri pentru a reduce toate aceste neplaceri, una din ele ar fi reglementarea timpului in care un advertiser poate aproba/plati un comision. Au fost advertiseri ce aveau comisioane in asteptare vechi de 4 luni de zile, asa ceva nu e normal.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 5th October 2011 la 13:14.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    da stiu, dar si voi stati si va uitati detasati cum un magazin are 85% respingere desi media e 10. Nu noi avem contract cu magazinul respectiv .

In ceea ce priveste campaniile, ptr mine e simplu:
    -starshiners nu a vrut sa imi raspunda la un mesaj, de la vreo 130 comisioane luna de luna, a scazut la 10.
    -tuatara nu a vrut sa imi raspunda la un mesaj, facem 2 comisioane pe luna
    -mycloset a vrut sa discute cu mine, facem 3-4 comisioane pe zi.
    etc

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Aici cred ca 2parale ar putea lua niste masuri pentru a reduce toate aceste neplaceri, una din ele ar fi reglementarea timpului in care un advertiser poate aproba/plati un comision. Au fost advertiseri ce aveau comisioane in asteptare vechi de 4 luni de zile, asa ceva nu e normal.
    In curand pe ecrane

Also, pentru a combate problema linkurilor expirate, puneti linkuri curate in paginile voastre si folositi Link2.

Pagina 12 din 16 PrimulPrimul ... 21011121314 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De 2parale.ro
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 9th March 2011, 01:32
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th May 2009, 18:18
  3. Comisioane PayPal. Alimentarea cu cardul
    De Tudi în forumul PayPal
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd March 2009, 00:42
  4. Comisioane banci pentru cecuri Adsense
    De eliviu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 6th November 2007, 08:27