Citat Postat în original de floralex Vezi Post
Salutare all,

Am si eu un cont pe amazon, nu am mai facut afiliere cu ei de multa vreme. Ma gandeam sa reincep activitatea din nou pe amazon. Din pacate am vazut ca mai nou cer anumite date legate de "Tax Information". Ce trebuie facut? Se poate sa ma ajutati.

Multumesc si seara buna,
Trebuie sa bifezi pe acolo la toate optiunile ca nu esti din USA, ca nu ai nici o legatura cu USA, etc.. apoi dai submit la tax information. In mod normal ei o sa iti trimeata toti banii si iti revine tie responsabilitatea de a plati taxele in Romania. (evitarea dublei impozitari).

Daca nu completezi tax information, sau daca completezi gresit o sa iti opreasca ei 30% din suma sub forma de taxe. La final de an iti trimit o scrisoare de la IRS - fiscul american care arata ca ai platit taxe si cat, in caz ca te iau cei din Romania la intrebari.
Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
Daca nu ai adresa si cont bancar de US, poti primi doar cec sau cupon Amazon.
Poti sa aplici pentru un card Payoneer, si apoi tot la Payonner pentru serviciul lor numit US payment service. Cei de la payoneer iti vor da un cont bancar din USA, si o adresa, si Amazon o sa iti trimeata banii direct in Payonner de unde o sa ii poti scoate la orice ATM in aceeasi zi in care i-ai primit, sau ii poti retrage intr-un cont din Romania.

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
Noutati ma refer in sensul: daca s-a schimbat ceva referitor la plata sau tot atat dureaza, daca sunt ceva recomandari de tip de continut sau site care converteste bine. Tu stiu ca ai ceva siteuri de afiliere cu amazon, cum mai merg treburile? Stiu ca foloseai o schema seo mai riscanta.
Plata dureaza tot 2 luni de cand se termina luna. Net 60 de zile e termenul in care Amazon face plata. Ca sa nu mai astepti inca 1-2 luni sa iti vina banii sub forma de cec si sa ii depui la banca, vezi raspunsul meu cu privire la aplicarea pentru Payoneer si iti dau ei un cont de US pe care poti sa il treci in Amazon si sa primesti banii. Din payoneer poti apoi scoate banii la orice ATM de pe card, sau prin tranfer bancar la o banca din Romania.

In general, review sites merg foarte bine pe amazon. Articole tip recenzii sau stil top (gen cele mai bune laptopuri, etc..) scrise special pentru a vinde convertesc foarte bine.

Pe amazon, cam toate nisele vand bine, pentru ca in US se cumpara aproape orice online. Nu prea exista nisa prost monetizabila, e vorba doar sa poti aduce trafic targhetat pe nisa respectiva, si aici depinde de capabilitatile fiecaruia.

Success