@haos, aceasta metoda se cheama marketing direct - si este o industrie de miliarde de dolari. (vezi clickbank.com)
@haos, aceasta metoda se cheama marketing direct - si este o industrie de miliarde de dolari. (vezi clickbank.com)
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
intre timp s=au diversificat, acum poti primii carti unde sa inveti cum: sa citesti fara ochelari ( LOL ), sa citesti mai repede, sa inveti engleza excelent in 10 zile, sa ti lungesti pen*sul, sa agati femei.
@Iskander - da, omule, am zis deja de mai multe ori ca stiu ca se numeste marketing, eu nu intrebam de domeniu sau de canal ci de metoda. Domeniul este marketing, canalul este marketing direct iar metoda este "site lung". Eu intreb cum se numeste aceasta metoda de a realiza un site excesiv de lung doar cu laude despre un singur produs/serviciu. Intreb asta pentru ca la un moment dat gasisem templateuri pentru astfel de siteuri si acum nu mai stiu cum sa le caut.
@Kidu - chestiile astea merg la americani si la alte popoare care au de aruncat bani si destui naivi, la noi mai rar asa ceva..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
@haos, se numeste copywriting. ideea de baza din spatele siteului lung este sa aduca suficiente motive sa-l determine pe vizitator sa cumpere. site-ul lung se cheama - scrisoare de vanzare (sales letter). si fiecare componenta a lui este gandita, testata, optimizata, etc
Deci poti cauta: templateuri pentru salesletters
Eventual, te mai intereseaza si termenul "squeeze page"
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
@Iskander, asa ma omule, asta cautam. thuamnee cate explicatii a trebuit sa dau ca sa aflu doua cuvinte cheiemultam, sa traiesti.
Daca mai intalniti astfel de siteuri.. iata aici radiografia unei astfel de pagini, in rest, TOATE arata la fel, indiferent ce fel de produs sau serviciu vor sa vanda.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)