Am fost contactat la inceputul lui decembrie, sau sfirsitul lui noiembrie (nu mai tin minte exact) de cineva de la scrisorici punct ro. Mi-au propus un parteneriat, gen schimb de bannere. Le-am propus, in schimb, link-uri din mai multe directoare, plus de pe o pagina cu pr 5, plus banner de pe fiecare pagina a site-ului meu, in schimbul citorva scrisori pe care sa le ofer ca premiu la un concurs. Scrisorile erau de la Mos Craciun, asa ca ar fi trebuit sa ajunga in jurul datei de 20-22 decembrie la cistigatori. Din pacate, dupa ce au facut rost de reclama si de link-uri spre ei, au uitat sa mai trimita scrisorile catre cistigatori. Normal, eu am "picat" in fata membrilor care s-au trezit ca nu mai au premiile. Ideea e ca toate discutiile le-am avut cu cei de la scrisorici prin e-mail. Nu a fost semnat nici un contract, nimic. Sincer, era vorba de o valoare atit de mica a premiilor, incit nici nu m-am gindit ca voi putea lua teapa. Cum ar trebui sa procedez pe viitor, ca sa evit astfel de situatii?