Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Sponsorizare teapa

ibis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    4th September 2006
    Locaţie
    Bugibba
    Vârstă
    45
    Posturi
    215
    Putere Rep
    34

Implicit Sponsorizare teapa

Am fost contactat la inceputul lui decembrie, sau sfirsitul lui noiembrie (nu mai tin minte exact) de cineva de la scrisorici punct ro. Mi-au propus un parteneriat, gen schimb de bannere. Le-am propus, in schimb, link-uri din mai multe directoare, plus de pe o pagina cu pr 5, plus banner de pe fiecare pagina a site-ului meu, in schimbul citorva scrisori pe care sa le ofer ca premiu la un concurs. Scrisorile erau de la Mos Craciun, asa ca ar fi trebuit sa ajunga in jurul datei de 20-22 decembrie la cistigatori. Din pacate, dupa ce au facut rost de reclama si de link-uri spre ei, au uitat sa mai trimita scrisorile catre cistigatori. Normal, eu am "picat" in fata membrilor care s-au trezit ca nu mai au premiile. Ideea e ca toate discutiile le-am avut cu cei de la scrisorici prin e-mail. Nu a fost semnat nici un contract, nimic. Sincer, era vorba de o valoare atit de mica a premiilor, incit nici nu m-am gindit ca voi putea lua teapa. Cum ar trebui sa procedez pe viitor, ca sa evit astfel de situatii?

papucei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st September 2006
    Vârstă
    38
    Posturi
    59
    Putere Rep
    34

Implicit

Ai putea sa te documentezi de la bun inceput despre cel cu care decizi sa colaborezi. Comunitatea online din Romania e mare dar nu chiar atat de mare. Cu putin noroc poate vei afla daca respectivul e de incredere sau nu.

ibis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    4th September 2006
    Locaţie
    Bugibba
    Vârstă
    45
    Posturi
    215
    Putere Rep
    34

Implicit

Am fost destul de suparat... inca mai sint.
    Initial am vrut sa scriu: "nu aveti incredere in ei!" sau "sint niste ... si niste..." dar, nu trebuie sa uitam ca este Craciunul! Pare stupid, dar eu i-am iertat... insa nu cred ca la fel gindesc si membrii de pe site-ul meu.
    Asa ca:
    Citat Postat în original de papucei Vezi Post
    Ai putea sa te documentezi de la bun inceput despre cel cu care decizi sa colaborezi.
    Stiu ca marea greseala este a mea... dar nu cred ca o simpla documentare ma ajuta. Sa ne gindim ca era un site abia la inceput, dar de succes.. nu avea rost sa colaborez cu ei, doar din cauza ca erau la inceput? Cred ca trebuia sa fac ceva mai mult... Nu stiu, voi ati semnat contracte trimise in pdf, sau ....
    Citat Postat în original de papucei Vezi Post
    Comunitatea online din Romania e mare dar nu chiar atat de mare. Cu putin noroc poate vei afla daca respectivul e de incredere sau nu.
    Stiu ca nu e relevant, dar:
    http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...e+Google&meta=
    Ideea e ca incet, incet, aflu si eu de ce Romania este "respinsa" de pe numeroase site-uri... ca doar... sintem romani: "lasa ca merge asa... tragem teapa "fraierilor", "credulilor".... pacat
    Oricum, spune-mi, ce ar trebui sa fac, la modul concret, in viitor.
    Am vazut in semnatura ta un site cu incaltari pentru femei. Ar fi fost premii prea mari pentru concursul meu (si pentru ce as fi avut eu de oferit). Dar, ar fi trebuit sa am incredere in tine? Vei spune ca da... probabil ca ai dreptate, dar cum puteam sa fiu sigur?

papucei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st September 2006
    Vârstă
    38
    Posturi
    59
    Putere Rep
    34

Implicit

Ai putea sa deschizi thread_uri pe cateva forumuri gen "Ati mai lucrat cu X, e de incredere?" poate iti va raspunde cineva, sau pur si simplu sa-i intrebi pe cei cu care decizi sa colaborezi "Ce garantie am eu?", cere-le un portofoliu, recomandari.

In toate sponsorizarile pe care le-am oferit nu am semnat niciodata vreun contract dar cred ca sunt multi care pot garanta pt mine.

In cazul scrisoricilor, poti sa te consolezi prin faptul ca, datorita thread-ului tau, au aflat multi despre ei si vor fi evitati pe viitor.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. profitsigur.ro, teapa sau nu?
    De Popescu Marian în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 6th September 2011, 15:29
  2. Cum sa iei o teapa de 1000 $
    De Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 4th April 2009, 12:03
  3. Sponsorizare echipa de fotbal
    De adizbang_tv în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th January 2008, 01:09
  4. teapa bestlink.ro
    De add în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 26th August 2007, 22:27
  5. TEapa de la BRD
    De florin în forumul Raportari Phishing - Banci/Servicii etc.
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 13th September 2006, 12:19

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •