Am fost destul de suparat... inca mai sint.
Initial am vrut sa scriu: "nu aveti incredere in ei!" sau "sint niste ... si niste..." dar, nu trebuie sa uitam ca este Craciunul! Pare stupid, dar eu i-am iertat... insa nu cred ca la fel gindesc si membrii de pe site-ul meu.
Asa ca:
Citat Postat în original de papucei Vezi Post
Ai putea sa te documentezi de la bun inceput despre cel cu care decizi sa colaborezi.
Stiu ca marea greseala este a mea... dar nu cred ca o simpla documentare ma ajuta. Sa ne gindim ca era un site abia la inceput, dar de succes.. nu avea rost sa colaborez cu ei, doar din cauza ca erau la inceput? Cred ca trebuia sa fac ceva mai mult... Nu stiu, voi ati semnat contracte trimise in pdf, sau ....
Citat Postat în original de papucei Vezi Post
Comunitatea online din Romania e mare dar nu chiar atat de mare. Cu putin noroc poate vei afla daca respectivul e de incredere sau nu.
Stiu ca nu e relevant, dar:
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...e+Google&meta=
Ideea e ca incet, incet, aflu si eu de ce Romania este "respinsa" de pe numeroase site-uri... ca doar... sintem romani: "lasa ca merge asa... tragem teapa "fraierilor", "credulilor".... pacat
Oricum, spune-mi, ce ar trebui sa fac, la modul concret, in viitor.
Am vazut in semnatura ta un site cu incaltari pentru femei. Ar fi fost premii prea mari pentru concursul meu (si pentru ce as fi avut eu de oferit). Dar, ar fi trebuit sa am incredere in tine? Vei spune ca da... probabil ca ai dreptate, dar cum puteam sa fiu sigur?