Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 31

Subiect: profitsigur.ro, teapa sau nu?

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    34

Implicit

@deadworldisee era un js inserat in adress bar la firefox si apoi iti dadea voie sa editezi cifrele de pe site sau orice altceva deci fake-urile se fac foarte usor.

@ silcamataru toate site-urile de genul asa se fac nu e nevoie de design stralucit oricum utilizatorii nu prea fac diferenta. Pe dot com povestea e veche de peste "300 ani" cu vanzari de shit-uri pentru naivi si fraieri, era o vorba "nu lasa banii in buzunarele prostilor".

Offtopic: Recent intr-un grup discutam despre muzica, muzica romaneasca pe internet etc si veni vorba de Inna. Se faceau afirmatii de genul "Inna, proasta aia, castiga o gramada de bani si habar nu are engleza si o faceau in tot felul".
    Parerea mea? Fata e foarte desteapta si o apreciez deoarece face o gramada de bani pe statele vostru, a celor care o ascultata sau ii cumpara albumul si altele. )

@Marius ISP Teapa nu e, adica sigur iti trimite un pdf cu diferse informatii, secrete si mistere, enignme descirfrate si altele, deci o poti cumpara, cineva trebuie sa castige niste bani nu crezi?
    No offence dar observ ca esti destul de vechi pe forum...... insa degeaba pierzi timpul pe aici! Iti recomand sa te reprofilezi!

Hai pa, o zi faina sa aveti!

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    983
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Adrian Poputoaia Vezi Post
    No offence dar observ ca esti destul de vechi pe forum...... insa degeaba pierzi timpul pe aici! Iti recomand sa te reprofilezi!
    Tu chiar crezi ca eu as cumpara asa ceva? Alta era ideea pe care doream sa o evidentiem cu acest subiect si ar fi trebuit sa iti dai seama din felul in care am scris.

Si eu sunt satul de site-urile de acest gen, hai sa le spune "scam", ca pana la urma cam asta sunt ele. Partea proasta este ca domnii "afaceristi" burlan si nadrag au umplut .ro-ul si adsense-ul cu site-uri de acest gen, incepand cu "cum sa iti dai seama ca te inseala", "cum sa il recuceresti", "invata engleza (franceza, italiana) cu tupeu" si pana la "Scapa de ochelari", "Scapa de diabet"...

Asta e marea problema, faptul ca incepe sa se dezvolte o industrie a teparilor online pe spatele oamenilor care nu au suficiente cunostinte si dau banii pe o minciuna. Cu fiecare subiect in care discutam despre aceste tepe ne aducem, intr-o oarecare masura, contributia la demascarea teparilor.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    34

Implicit

1. Teparii de acest tip au fost si sunt de cand lumea
    2. De astia nu scapi niciodata, e ca si cum ai vrea sa elimini prostia omeneasca insa e bun de scris poate totusi cineva din aia multi se documenteaza putin inainte sa cumpere.
    3. Ok ), nu imi bausem cafeaua inca, sper ca nu esti ofensat

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Dar, inainte de toate sa ma prezint. Numele meu este Matei Nadrag si sunt parior profesionist.

Eu ma intreb. Daca omul si-a dedicat ultimii 7 ani pentru aflarea "secretelor" pariurilor, adsense-ului, afilierii, limbii engleze, vindecarii maladiilor incurabile, cand mai are timp de parlament ?

Si doua site-uri: "asemanatoare"
    Cod:
    www.fivefigurebetting.com
    www.pariazasigur.com
    Ultima modificare făcută de Nichita; 15th July 2010 la 13:39.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Dar, inainte de toate sa ma prezint. Numele meu este Matei Nadrag si sunt parior profesionist.

Eu ma intreb. Daca omul si-a dedicat ultimii 7 ani pentru aflarea "secretelor" pariurilor, adsense-ului, afilierii, limbii engleze, vindecarii maladiilor incurabile, cand mai are timp de parlament ?
    Tipul chiar e parlamentar? Am impresia ca e doar fost...

app de descurajarea/incurajarea lor: http://ponturifierbinti.com/blog/pov...se-in-romania/
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

silcamataru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Posturi
    228
    Putere Rep
    29

Implicit

mi-ar fi si rusine sa apar intr-un video de asta, mai ales daca as fi persoana publica

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    983
    Putere Rep
    45

Implicit

Cred ca el este . A fost la PRM... mai este necesar sa spun si altceva? http://www.google.ro/#hl=ro&source=h...031ed3e332d312

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de cristi Vezi Post
    Tipul chiar e parlamentar? Am impresia ca e doar fost...

app de descurajarea/incurajarea lor: http://ponturifierbinti.com/blog/pov...se-in-romania/
    Pai astia din parlament in loc sa conduca tara invata SEO sau alte chestii legate de web. ! Daca nu se mai poate fura nimic, nici o fabrica de vandut etc ii prostesc direct pe oameni cu ponturi fierbinti cum o fac din `89 !

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Matei Nadrag asta e omniprezent: http://www.gazduim.net/comanda.html El are site-ul hostat cu alte sute de site-uri pe un shared. Si ofera hosting.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    839
    Putere Rep
    34

Implicit

Indiscutabil, e (prea) mult "marketing". Daca stai sa te gandesti, pentru nici 40E one-time poti castiga 300E in fiecare zi, nu?
    Daca nu ma insel, Danut Burlan este (sau a fost?) membru pe seopedia, deci cred ca ne-ar putea da o mana de ajutor.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. teapa la servicii de traducere
    De daniweb în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 7th September 2009, 15:21
  2. Cum sa iei o teapa de 1000 $
    De Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 4th April 2009, 12:03
  3. teapa bestlink.ro
    De add în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 26th August 2007, 22:27
  4. Sponsorizare teapa
    De ibis în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 27th December 2006, 11:07
  5. TEapa de la BRD
    De florin în forumul Raportari Phishing - Banci/Servicii etc.
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 13th September 2006, 12:19

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •