28th April 2016, 21:23
2 out of 2 members found this post helpful.
Pentru cei care folositi conversia link-urilor cu script si promovati si magazinele intrate recent, mare atentie ca se face conversia doar pentru magazinele care erau in retea cand a fost generat scriptul.
Se rezolva prin editarea scriptului pentru site-ul in cauza, se aleg din nou advertiserii pe care doriti sa ii excludeti si se apasa obtine script. N-am mai stat sa compar daca e acelasi cod, doar l-am inlocuit in site.
27th August 2016, 14:24
2 out of 2 members found this post helpful.
Cei ce promovati emag in profitshare ati observat cumva vreo practica nefireasca in anularea comisioanelor de valori mari? Mai ales in ultima periaoda?
Am cateva nise pe care dorim sa le abordam printr-un magazin online si am facut cateva landing page-uri pe care le promovam prin adwords pentru a culege ceva informatii.
Ideea e ca bugetul e marisor si se inregistreaza zilnic comisioane din care 90% ajung sa fie aprobate insa comisioanele mai mari de 100 ron sunt toate anulate (luna asta am inregistrat sume de genul: 120, 240, 260, 320, 370, 440 si toate anulate, dar toate). Nu exista nici un comision mai mare de 100 ron care sa fie aprobat, in schimb cele de 30-50-70 lei se aproba fara probleme si dupa cum am spus rata de anulare e f.mica de regula pentru ca trimitem doar trafic f.targetat.
Poate a fost doar conincidenta dar ma pune putin pe ganduri pentru ca sunt f.multe comisioane si se anuleaza doar cele mari si am zis sa impartesc situatia cu colegii de pe forum.
Precizez ca campania nu este una deloc una profitabila, ba chiar din contra, dar nici nu este acesta scopul, ne intereseaza sa interpretam informatii pe care sa le folosim la optimizarea magazinului pe care il vom lansa.
27th August 2016, 16:17
1 out of 1 members found this post helpful.
Nu stiu exact daca ceea ce spui tu se poate generaliza, legat de respingerea comisioanelor mai mari de 100 lei. Nu sunt un afiliat vechi la ps, dar am comisioane si peste 100 lei si peste 200 lei aprobate, si pot sa spun ca din 42 comisioane inregistrate luna aceasta, doar doua sunt respins, ceea ce este extraordinar de bine
Deci nu cred ca este o regula de respingere a comisioanelor de la o anumita suma in sus.
Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com