Rezultate 1 la 10 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Afișare hibrid

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de diu1so Vezi Post
    Pai nici eu nu sunt secretos: Rezultate Black Friday cu ProfitShare eMAG

Ideea e ca politica de plantare de cookie-uri nu e sanatoasa. Adica ori trimiti vizitatori targetati... ori esti la ciupeala (aka nu te plangi daca nu ai comisioane)
    Crede-ma ca cel putin 70% din vizitatorii trimisi de mine sunt targetati, problema din punctul meu de vedere este ca in zilele astea cu reduceri, desi trimit cam de 3-4 ori mai multi vizitatori decat de obicei, acestia nu sunt atrasi de respectivele produse aflate la promotie. Eu de BF si acum cu 11 ani am vandut numai produse ieftine si foarte ieftine, gen cele mai ieftine tablete, cele mai ieftine gps-uri, etc. si cred ca cei care au cumparat sunt vizitatorii netargetati ca altfel nu are cum.
    Oricum eu astept startul cumparaturilor (din cei stiu de anul trecut zilele de dupa 15.12 sunt cele mai profitabile, dar nu exclud deloc zilele dintre Craciun si Revelion - aici merg jucariile, jocurile, consolele de jocuri, calculatoarele, telefoanele, tabletele si laptopurile).
    P.S. Am citit articolul, bravo inca odata pentru BF, ai facut intr-o zi mai mult decat mine intr-o luna.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Oricum eu astept startul cumparaturilor (din cei stiu de anul trecut zilele de dupa 15.12 sunt cele mai profitabile, dar nu exclud deloc zilele dintre Craciun si Revelion - aici merg jucariile, jocurile, consolele de jocuri, calculatoarele, telefoanele, tabletele si laptopurile).
    Jucariile ma intereseaza si pe mine, insa nu am nicio categorie in profitshare in acest sens. Cica ar exista o versiune beta a platformei, insa eu nu sunt inclus in ea si nici nu am vazut cum as putea aplica.

Cam asa arata la mine singura categorie care tine de jucarii. Categoria nu o pot selecta iar in subcategorii nu e nicio jucarie la oricare as selecta.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

Acolo alegi bannere ca sa le pui pe site-ul tau, dar daca vrei sa promovezi jucariile trebuie sa le pui manual (nu exista feed de produse la eMAG), adica le pui la tine pe site, le descrii (aici poti sa spui ce crezi tu ca ar face vizitatorul sa cumpere) si apoi sa pui link-ul catre ele -> intri la Instrumente de promovare -> Generatorul de link-uri text si acolo pui link-ul catre jucaria pe care vrei sa o promovezi si numele link-ului.

Succes!
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19