11th December 2012, 15:14
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
diu1so
Pai nici eu nu sunt secretos:
Rezultate Black Friday cu ProfitShare eMAG
Ideea e ca politica de
plantare de cookie-uri nu e sanatoasa. Adica ori trimiti vizitatori targetati... ori esti la ciupeala (aka nu te plangi daca nu ai comisioane)
Crede-ma ca cel putin 70% din vizitatorii trimisi de mine sunt targetati, problema din punctul meu de vedere este ca in zilele astea cu reduceri, desi trimit cam de 3-4 ori mai multi vizitatori decat de obicei, acestia nu sunt atrasi de respectivele produse aflate la promotie. Eu de BF si acum cu 11 ani am vandut numai produse ieftine si foarte ieftine, gen cele mai ieftine tablete, cele mai ieftine gps-uri, etc. si cred ca cei care au cumparat sunt vizitatorii netargetati ca altfel nu are cum.
Oricum eu astept startul cumparaturilor (din cei stiu de anul trecut zilele de dupa 15.12 sunt cele mai profitabile, dar nu exclud deloc zilele dintre Craciun si Revelion - aici merg jucariile, jocurile, consolele de jocuri, calculatoarele, telefoanele, tabletele si laptopurile).
P.S. Am citit articolul, bravo inca odata pentru BF, ai facut intr-o zi mai mult decat mine intr-o luna.