Si eu vad reclamele, doar ca sunt pentru produse de pe siteul lor.
Nu ar fi ceva nou, si Amazon are reclame pe site.
Si eu vad reclamele, doar ca sunt pentru produse de pe siteul lor.
Nu ar fi ceva nou, si Amazon are reclame pe site.
Scuzati ca nu am citit prea mult despre profitshare, de aceea vreau sa va intreb, de cand voi putea pune produsele cu link de afiliat la mine pe site?
Acum am adaugat site-ul, contul il am de ceva timp..
Cand dau peimi apareinstrumente de promovarenu exista instrumente active
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Vezi la Instrumente de Promovare categoriile Instrumente disponibile si Generator de linkuri text.
Se vede ca is obosit, erau chiar in fata mea dar nu am vazut.. mersi.
Inca ceva, daca vreau sa adaug un produs cum fac?
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
eu tot nu inteleg de ce nu le dai un mail. daca ei nu vad un interes crescut si putin impins din partea ta o sa continue sa faca la fel si pe viitor.
am vazut la multi cum s-au schimbat comisioane din anulat in aprobat dupa un mail. cei care ruleaza profitshare habar n-au pe ce planeta sunt, deci incearca si metode mai "speciale" . sunt destule
update: ca idee despre ce se intampla in profitshare va pun un prinscreen primit ieri pe twitter http://i49.tinypic.com/2pqm6ab.png . concluzia o trageti singuri
Ultima modificare făcută de Marius Morariu; 4th December 2012 la 09:54.
)) pe fatza te fura astia , cum sa zici ca a fost modificat si este platibil dupa ce iti atrag eu atentia
daca taceam din gura ramanea anulat , treaca mearga. Eu unu as fi de acord sa nu ii mai promoveze nimeni in semn de protest pana nu sunt corecti si au sistemul bine pus la punct, sa se faca un topic unde fiecare sa spune ca a renuntat sa ii promoveze si etc, ceva de genul si cu siguranta cineva de acolo va observa acest lucru, si ca se ingroasa gluma si probabil ca se vor lua masuri... daca nu facem nimic asa o sa fie mereu.
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Mă indoiesc că fură mai rău ca magazinele din 2Parale și poate au avut probleme in sistem, tot în perioada aia mi-a fost schimbat un comision de aproximativ 100 lei din anulat in aprobat.
Ultima modificare făcută de LensFlare; 4th December 2012 la 11:56.
bun, hai sa zicem ca au avut probleme. nu anunti pe nimeni cand ai astfel de probleme??? e total aiurea si de neconceput
si in 2parale sunt destule goange. hai cu niste printscreenuri si ii comentam si pe ei, evident in topicul dedicat 2p nu aici (sau pe privat si eu le pun la mine pe blog).
Ultima modificare făcută de Marius Morariu; 4th December 2012 la 12:11.
@Marius știm cu toții că au o problemă pe partea de comunicare, poate cu timpul se va rezolva - mai ales că acum au un concurent mai "potent", Altex Afiliere.
În legatură cu magazinele IT&C din 2Parale am renunțat să le mai promovez după ce mi-am luat primele două țepe verificate (am scris pe forum când s-a întâmplat), probabil au fost mult mai multe.
Ultima modificare făcută de LensFlare; 4th December 2012 la 12:22.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)