pai si asta n-ar fi rau ptr. noi, nu?am preluat doar ceva ce a aparut public, cum ca naspers nu se va implica ptr. moment in management. Sunt tare curios de cand se poarta discutiile si cred ca exista si un oarecare iz politic in vanzare. Ultimele evenimente in care a fost prins cumva si Sebastian Ghita ar fi putut determina luarea unei decizii mai rapide. Cat despre Naspers si Amazon, nici eu n-am vazut nimic pe nicaieri. Pana la amazon sunt insa curios care va fi strategia pe termen scurt, bineinteles ma gandesc la zona de afiliere (doar ca si chibitz, neimplicat fiind).

am preluat doar ceva ce a aparut public, cum ca naspers nu se va implica ptr. moment in management. Sunt tare curios de cand se poarta discutiile si cred ca exista si un oarecare iz politic in vanzare. Ultimele evenimente in care a fost prins cumva si Sebastian Ghita ar fi putut determina luarea unei decizii mai rapide. Cat despre Naspers si Amazon, nici eu n-am vazut nimic pe nicaieri. Pana la amazon sunt insa curios care va fi strategia pe termen scurt, bineinteles ma gandesc la zona de afiliere (doar ca si chibitz, neimplicat fiind).
Răspunde cu citat