Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Problema adwords - suspendat definitiv

websiteanunturi este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th March 2011
    Posturi
    119
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Problema adwords - suspendat definitiv

Am urmatorul mesaj in contul meu adwords:

" Contul dvs. Google AdWords a fost suspendat definitiv, deoarece prin acest cont sau un cont asociat s-au desfășurat în mod repetat activități care au încălcat politicile AdWords sau politicile privind site-ul și pagina de destinație. "

Ce inseamna cont suspendat definitiv?
    Se poate reactiva daca fac modificarile.......ma rog, inca nu stiu unde e problema,am citit politicile dar nu ma regasesc in una din probleme.

Astept ajutor, sfaturi.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    80
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    80

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

DEFINITÍV, -Ă, definitivi, -e, adj. (Adesea adverbial) Care nu mai e supus modificărilor, stabilit pentru totdeauna; irevocabil, absolut, categoric și adverbial Care exclude posibilitatea de a fi revăzut; fără posibilitatea de revenire; decisiv; hotărât; irevocabil

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th March 2011
    Posturi
    119
    Putere Rep
    0

Implicit

da, ma rog stiam si eu definitia cuvantului definitiv

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    80
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    80

Implicit

si daca stiai ce rost are topicul ?
    Parerea mea este ca ai folosit acum, ieri sau mai demult, un alt cont adwords ( eventual cu vouchere ) pentru a promova acelasi site.
    Din acest moment acest cont este la revedere, indiferent de intentile tale.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Cand Google iti inchide usa-n nas, nu ti-o inchide degeaba. Daca era vorba de ceva ce se poate remedia cu siguranta ca doar te atentionau, dar se pare ca a fost ceva mult mai grav si s-au lipsit. Banuiesc ca ai folosit un voucher si apoi ai pus anunturile catre un site pe care l-ai mai promovat si cu un alt cont ori catre un site ce face trimitere catre un alt site de-al tau ce a fost promovat, etc., tu stii mai bine ce ai facut.
    Ah, si din cate stiu nu prea ai voie pe seopedia cu nume de gen "websiteanunturi", zic ca ar fi ok sa cer unui admin sa-ti schimbe numele.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th March 2011
    Posturi
    119
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Cand Google iti inchide usa-n nas, nu ti-o inchide degeaba. Daca era vorba de ceva ce se poate remedia cu siguranta ca doar te atentionau, dar se pare ca a fost ceva mult mai grav si s-au lipsit. Banuiesc ca ai folosit un voucher si apoi ai pus anunturile catre un site pe care l-ai mai promovat si cu un alt cont ori catre un site ce face trimitere catre un alt site de-al tau ce a fost promovat, etc., tu stii mai bine ce ai facut.
    Ah, si din cate stiu nu prea ai voie pe seopedia cu nume de gen "websiteanunturi", zic ca ar fi ok sa cer unui admin sa-ti schimbe numele.
    DA, probabil ca google are dreptate intotdeauna, am intr-adevar doua conturi google, cu mult timp in urma am creat un cont adwords pe care l-am abandonat, in acel moment l-am creat din curiozitate insa nu am avut activitate pe acel cont, acum creasem un cont adwords, am vrut sa-l am in acelasi cont google in care am si adsense si altele si am introdus un voucher, probabil asta sa fie problema. ms

Referitor la username nu am avut alta inspiratie, dar nu exprima nimic(nu am un site cu acest nume), iar un admin a vazut acest id si probabil nu a considerat o problema.

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    369
    Putere Rep
    36

Implicit

Sa stii ca am avut un client caruia Google chiar i-a inchis usa in nas degeaba (probabil il confunda cu altcineva). Fiind insa (eu personal) GAP si agentia mea GCP, am reusit sa-i reactivez contul dupa ce am vorbit de mai multe ori pe suportul online, la telefon, in Dublin, si chiar si cu cei de la Google Romania. Clientul meu chiar era nevinovat, era la prima afacere online, habar n-avea el sa deschida conturi de adwords sau sa se joace de-a cupoanele. Niciodata usa inchisa de Google nu e definitiva, daca esti intr-adevar "curat" lucrurile se rezolva. Am avut si caz irecuperabil, de individ care intr-adevar trisase cu cupoane si conturi multiple - si mi-a recunoscut asta - si evident ca pentru el nu mi-am pus obrazul. Tot ce am putut sa-i ofer a fost sa-i fac campania prin contul meu, practic e client captiv acum, dar n-am ce-i face.
    Lucian

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    45

Implicit

Mda, probabil e o boala... "Googelus Captivus"
    Eu nu reusesc sa ii inteleg pe astia ... Am cont Google (adwords, adsense, analitycs, etc) de ani de zile... Ei si acum imi trimit cupoane ca imi fac cont nou si sa incerc serviciile lor... La naiba, am incercat deja... Chiar nu isi dau seama?! Evident, folosesti un cupon d-asta ti-ai furat-o... devii "googleus captivus"
    Nasol... dar na, asta-i pretul monopolului. Do no evil pe dracu...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Contul google adwords suspendat pentru incalcarea politicilor
    De websiteanunturi în forumul Adwords
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th January 2012, 16:30
  2. Site suspendat de Google Adwords
    De jarrel în forumul Adwords
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 30th May 2011, 12:03
  3. Problema AdWords
    De Cristina Andrei în forumul Adwords
    Răspunsuri: 4