Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
Cand Google iti inchide usa-n nas, nu ti-o inchide degeaba. Daca era vorba de ceva ce se poate remedia cu siguranta ca doar te atentionau, dar se pare ca a fost ceva mult mai grav si s-au lipsit. Banuiesc ca ai folosit un voucher si apoi ai pus anunturile catre un site pe care l-ai mai promovat si cu un alt cont ori catre un site ce face trimitere catre un alt site de-al tau ce a fost promovat, etc., tu stii mai bine ce ai facut.
Ah, si din cate stiu nu prea ai voie pe seopedia cu nume de gen "websiteanunturi", zic ca ar fi ok sa cer unui admin sa-ti schimbe numele.
DA, probabil ca google are dreptate intotdeauna, am intr-adevar doua conturi google, cu mult timp in urma am creat un cont adwords pe care l-am abandonat, in acel moment l-am creat din curiozitate insa nu am avut activitate pe acel cont, acum creasem un cont adwords, am vrut sa-l am in acelasi cont google in care am si adsense si altele si am introdus un voucher, probabil asta sa fie problema. ms

Referitor la username nu am avut alta inspiratie, dar nu exprima nimic(nu am un site cu acest nume), iar un admin a vazut acest id si probabil nu a considerat o problema.