Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Problema AdWords

eugen este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Locaţie
    RO
    Posturi
    436
    Putere Rep
    35

Implicit Problema AdWords

Salut,

Am incercat saptamana trecuta sa ma inscriu in programul Adwords folosind contul Google deja existent.

Am selectat tipul de cont si am introdus datele de login pentru contul Google insa nu am primit email-ul de activare a contului.

Am trimis 2 mesaje catre "Centrul de asistenta" AdWords US ( in limba engleza ) si unul catre Adwords RO ( in limba romana ) aseara.

Pana acum am primit 2 raspunsuri de la Adwords US cu niste mesaje in stilul celor trimise automat. In ambele imi era precizat sa ma autentific in contul AdWords si sa setez anumite optiuni de acolo.

Probabil nimeni nu a citit partea in care scriam ca nu imi pot accesa contul

Cand incerc sa ma autentific, browser-ul isi face refresh fara nici un mesaj de eroare ( nu e o problema de cookie ).

Asa ca va intreb si pe voi, cei cu experienta in AdWords daca au intampinat astfel de probleme sau daca eventual stiu vreo posibilitate prin care pot cere din nou email-ul de activare al contului.

P.S. Daca incerc sa imi creez un cont AdWords folosind acelasi cont Google, imi apare mesaj ca deja am un cont AdWords pentru contul utilizat.

Multumesc anticipat.

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    839
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de eugen Vezi Post
    Salut,

Am incercat saptamana trecuta sa ma inscriu in programul Adwords folosind contul Google deja existent.

Am selectat tipul de cont si am introdus datele de login pentru contul Google insa nu am primit email-ul de activare a contului.

Am trimis 2 mesaje catre "Centrul de asistenta" AdWords US ( in limba engleza ) si unul catre Adwords RO ( in limba romana ) aseara.

Pana acum am primit 2 raspunsuri de la Adwords US cu niste mesaje in stilul celor trimise automat. In ambele imi era precizat sa ma autentific in contul AdWords si sa setez anumite optiuni de acolo.

Probabil nimeni nu a citit partea in care scriam ca nu imi pot accesa contul

Cand incerc sa ma autentific, browser-ul isi face refresh fara nici un mesaj de eroare ( nu e o problema de cookie ).

Asa ca va intreb si pe voi, cei cu experienta in AdWords daca au intampinat astfel de probleme sau daca eventual stiu vreo posibilitate prin care pot cere din nou email-ul de activare al contului.

P.S. Daca incerc sa imi creez un cont AdWords folosind acelasi cont Google, imi apare mesaj ca deja am un cont AdWords pentru contul utilizat.

Multumesc anticipat.
    Ciudata problema ta, insa nu e neaparat de Adwords.
    Esti sigur ca, intrand in cont, nu ai cum sa ceri din nou mailul de activare, sau sa-l activezi folosind alte optiuni ? Ai trimis mailurile catre suport DIN interiorul contului? Ai incercat poate era activa optiunea de Chat ?
    Ultimele 2 idei: verifica daca nu a intrat la spam mailul lor sau fa-ti alt cont (cu alt cont de Google).

eugen este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Locaţie
    RO
    Posturi
    436
    Putere Rep
    35

Implicit

Esti sigur ca, intrand in cont, nu ai cum sa ceri din nou mailul de activare, sau sa-l activezi folosind alte optiuni ?
    Cred ca am scris mai sus ca nu imi pot accesa contul. Probabil aceasta optiune exista, insa eu nu am reusit sa-l accesez deloc...

Ultimele 2 idei: verifica daca nu a intrat la spam mailul lor sau fa-ti alt cont (cu alt cont de Google).
    Am incercat intai sa rezolv problema fara sa fiu nevoie sa imi creez un nou cont special pentru serviciul Adwords.

Oricum, am primit raspunsul astazi de la serviciul de asistenta din Romania:
    Ne pare rău că întâmpinaţi probleme cu activarea contului AdWords. Am verificat situaţia şi am aflat că echipa noastră tehnică a identificat o problemă tehnică ce afectează un număr limitat de conturi care se confruntă cu aceeaşi problemă.

Echipa tehnică îşi dă în acest moment toată silinţa pentru a găsi o rezolvare. Între timp, vă recomandăm să îmi trimiteţi o altă adresă de email de pe care doriţi să vă accesaţi contul AdWords, ca soluţie temporară.

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    839
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de eugen Vezi Post
    Cred ca am scris mai sus ca nu imi pot accesa contul. Probabil aceasta optiune exista, insa eu nu am reusit sa-l accesez deloc...

Am incercat intai sa rezolv problema fara sa fiu nevoie sa imi creez un nou cont special pentru serviciul Adwords.

Oricum, am primit raspunsul astazi de la serviciul de asistenta din Romania:

doamne...in ce hal suna... partea buna e ca probabil o sa se rezolve...
    succes in activitatea propriu-zisa !

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema AdWords
    De Clax în forumul Adwords
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 15th July 2009, 14:15
  2. Problema AdWords
    De Cristina Andrei în forumul Adwords
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 7th March 2009, 01:03
  3. Problema plata AdWords cu card BRD Visa Business
    De SorinCh în forumul Adwords
    Răspunsuri: 3