Salut,
Am incercat saptamana trecuta sa ma inscriu in programul Adwords folosind contul Google deja existent.
Am selectat tipul de cont si am introdus datele de login pentru contul Google insa nu am primit email-ul de activare a contului.
Am trimis 2 mesaje catre "Centrul de asistenta" AdWords US ( in limba engleza ) si unul catre Adwords RO ( in limba romana ) aseara.
Pana acum am primit 2 raspunsuri de la Adwords US cu niste mesaje in stilul celor trimise automat. In ambele imi era precizat sa ma autentific in contul AdWords si sa setez anumite optiuni de acolo.
Probabil nimeni nu a citit partea in care scriam ca nu imi pot accesa contul
Cand incerc sa ma autentific, browser-ul isi face refresh fara nici un mesaj de eroare ( nu e o problema de cookie ).
Asa ca va intreb si pe voi, cei cu experienta in AdWords daca au intampinat astfel de probleme sau daca eventual stiu vreo posibilitate prin care pot cere din nou email-ul de activare al contului.
P.S. Daca incerc sa imi creez un cont AdWords folosind acelasi cont Google, imi apare mesaj ca deja am un cont AdWords pentru contul utilizat.
Multumesc anticipat.