Pagina 6 din 15 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 142

Subiect: Raportare Incalcare Adsense

mateiliviu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th February 2008
    Locaţie
    Valenii de Munte, Prahova
    Vârstă
    36
    Posturi
    33
    Putere Rep
    0

Implicit

Parerea mea este ca degeaba folositi acest limbaj ostentativ pentru inchiderea thread-ului pentru ca asa cum am specificat mai devreme am salvat toate propunerile de site-uri... deci poate fi creat foarte usor un thread nou cu usurinta... - poate chiar pe Softpedia daca continuati asa -... si acolo va asigur ca veti fi fooarte moderati.

In legatura cu domeniul sex32 . biz felicitari pentru decizia luata de a scoate reclamele de la Google Adsense. Ceilalti ati putea lua acelasi exemplu in loc sa va pierdeti timpul pe forum si sa va uzati tastatura.
    Raportare Incalcari Google Adsense
    Warcraft3 & Black and White Master

KissTeam este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2007
    Posturi
    50
    Putere Rep
    0

Implicit

Matei, ultimele cuvinte tu ti-ai promovat top66 pe seama astora cu iframe si site ilegal.. si acum dinastea le faci? le sapi groapa? nu te credeam in stare de asa ceva Iti urez tot raul din lume

demos este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd December 2007
    Vârstă
    34
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Ma eu nu am trb cu ei dar ma intereseaza de ce pui tu virusi in cod zi !!!!!!

donx este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2008
    Vârstă
    40
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit parerea mea

eu unul nu scot niciun ads nu ma iau dupa un gay.
    Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 26th March 2008 la 10:22.

Superstar- Guest

Implicit matei liviu

bine am venit.
    e interesant cum un pusti ca tine a avut norocul sa dezvolte un site ca top66.ro
    si mai interesant este dupa cum au spus multi ai crescut pe spatele lor si acum ca ai ajuns mare faci panarama pt adsense.
    a mai fost purtata odata aceasta discutie cu privire la anunturi pe siteuri ilegale iframeuri si tot tacamul,si tot nu s-a rezolvat nimic si mai rau netul.ro a suportat niste consecinte si iti dai seama ca lucrurile nu vor ramane asa.de unde scoateti afirmatia cu : sa imbunatatim serviciile google si sa raportam toate ilegalitatile...ca din cauza asta ne platesc putin... nu stiu de unde ati "scos" afirmatia aceasta,dar este total incorecta,adsense plateste dupa banii investiti de advertiser,de ce la forex da intre 40 centi si 1dolar?si la quelle.com.ro da 1 cent?pt ca fiecare a investit o anumita suma in functie de campanie,iar chestia cu nu am raportat nimic dar ai facut publice ilegalitatile nu te salveaza cu nimic.1.pot raporta altii ceea ce ai sesizat tu
    si 2.nu ai facut nimic,ci mai rau iti cauzezi rau singur,deoarece toti acum o sa te atace pe tine,si fii sigur ca daca sunt raportati acum conturi google se fac rost. asa ca vezi-ti tu de treaba ta si lasa i pe restu in pace.oricum ai scazut de la page rank 5 la page rank 3,si multa lume se muta si eu in special le recomand sa se mute pe top123.ro. traiesti cam dupa proverbul sa moara si capra vecinului esti invidios pe succesul altora.inloc sa ne ajutam toti intre noi ne spurcam.. oricum voi care atacati iesiti in pierdere foarte mare.presupun ca stii ca netul.ro a fost picat 2 zile NON STOP,si ca din cauza acestui topic prostesc pe care la i inceput din "lipsa de ocupatie" vei avea mari probleme...
    treaba ta.. si lasa cu salvarile posturilor si toate alea..oricum tot in romania stai si poate ai sa te trezesti cu cativa baitei peste tine in casa dandu-te cu capul de monitor pana o sa iti intre mintile in cap si nu o sa te mai intereseze ce fac altii,vezi-ti de treaba ta... si o sa fie bine..
    salut

KissTeam este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2007
    Posturi
    50
    Putere Rep
    0

Implicit

Rog un admin daca se poate inchiderea toppicului numa injuraturi si amenintzari, va rog inchideti topicul

ReGeLeMp3 Guest

Implicit

Este frumos ma ce faci tu ? Cand eu cu site-urile mele iti aduceam o gramada de vizitatori la top66 si tu stai cu ochii pe mine ??? ... Ar fi bine sa mai imbunatatesti si tu la top si vezi de treburile tale , nu vei rezolva nimik ca ma reclami pe mine sau pe altii Fiecare se descurca cum poate

msmp3 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th July 2006
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

interesant topic-ul ... au fost banati toti... inclusiv initiatorul topic-ului... nu inteleg de ce nu este sters de tot sau inchis..

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    48

Implicit

Nu este inchis pentru ca sa ramana aici si sa vada toata lumea magariile pe care le faceti.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    48

Implicit

Bonus de la mine
    Imagini atașate Imagini atașate

Pagina 6 din 15 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Raportare la google
    De leandrud în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th September 2009, 18:36
  2. incalcare TOS?
    De mamulea în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th May 2008, 14:32
  3. Incalcare TOS?
    De alin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2