Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 24

Subiect: TOS pentru Google AdSense Standard Online - si la voi?

eRwin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    5th August 2005
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    460
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de DubluQ Vezi Post
    Comunicări doar cu Google . Sunteţi de acord cu direcţionarea către Google, şi nu către altă agenţie publicitară, a oricărei comunicări cu privire la orice Anunţ(uri) sau Link-uri expuse în legătură cu Bunurile Dvs.
    Parca n-ar fi in limba romana! Am citit de cinci ori si nu inteleg ce vrea sa comunice exact acest paragraf. Cineva mai priceput sa ne traduca?

-----

Update: merci BIG

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

Ok azi s-a actualizat si la mine TOS-ul. Acum vad clar cerintele si se pare ca modelul meu de privacy policy e incomplet. Am gazit o varianta care cred ca e perfecta, avand in vedere ca e in curtea Google: YouTube - Broadcast Yourself.

Partea care ne intereseaza e:

Third-party Advertisers, Links to Other Sites

YouTube allows other companies, called third-party ad servers or ad networks, to serve advertisements within the YouTube Sites. These third-party ad servers or ad networks use technology to send, directly to your browser, the advertisements and links that appear on the YouTube Sites. They automatically receive your IP address when this happens. They may also use other technologies (such as cookies, JavaScript, or Web Beacons) to measure the effectiveness of their advertisements and to personalize the advertising content you see.

YouTube does not provide any personally identifiable information to these third-party ad servers or ad networks without your consent or except as part of a specific program or feature for which you will have the ability to opt-in or opt-out. However, please note that if an advertiser asks YouTube to show an advertisement to a certain audience (for example, men ages 18-34) or audience segment (for example, men ages 18-24 who have viewed certain channels of content) and you respond to that advertisement, the advertiser or ad-server may conclude that you fit the description of the audience they are trying to reach. The advertiser may also use information regarding your use of the YouTube Sites, such as the number of times you viewed an ad (but not any personally identifiable information), to determine which ads to deliver to you.

You should consult the respective privacy policies of these third-party ad servers or ad networks (see links below) for more information on their practices and for instructions on how to opt-out of certain practices. YouTube's privacy policy does not apply to, and we cannot control the activities of, such other advertisers or web sites.

Currently, YouTube has relationships with the following third-party ad servers or ad networks:

DoubleClick
    http :// www. doubleclick .net/us/corporate/privacy
    Google, Inc.
    http :// www. google. com/privacypolicy.html
    Inlocuiti YouTube cu "the Site" si adaugati aceasta portiune la exemplul meu de pe prima pagina si cred ca e bullet-proof.

Daca nu va jucati cu date demografice cred ca puteti sa editati partea respectiva ca sa nu va speriati userii. Mai ales pe .ro ca stiu ca romanii se panicheaza usor cand e vorba sa faca cineva bani pe spinarea lor.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

big
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    235
    Putere Rep
    34

Implicit

La mine nu a aparut inca noul TOS, dar din ce am vazut pe alte forumuri exista o modificare importanta: you can now run contextual ads from other companies on the same page. Voi ati vazut asa ceva?

big
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

E veche, se poate sa faci asta de vre-o 6 luni, singura conditie e sa nu poata fi confundate celelate reclame cu adsense-ul.

Ce e nou acum: ca poti sa rulezi adsense de la doi utilizatori diferiti pe aceeasi pagina (de ex tu si hostul tau) ceea ce deschide multe posibilitati de revenue sharing. Dar as mai astepta cateva zile pana cand se clarifica lucrurile.

Si nu mai cititi pe DP ca e plin de incompetenti, cititi TOS-ul sau articolul lui jensense din linkul de mai sus si trageti singuri concluziile.

kmedia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th July 2006
    Vârstă
    43
    Posturi
    131
    Putere Rep
    37

Implicit

are cineva un privacy policy standard in romana?

ibis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th September 2006
    Locaţie
    Bugibba
    Vârstă
    46
    Posturi
    215
    Putere Rep
    36

Implicit

Politica de Securitate

Google respecta si protejeaza intimitatea persoanelor ce folosesc motorul de cautare Google ("Google Search Services"). Informatiile individuale identificabile despre dumneavoastra nu sunt facute publice catre alte parti fara a primi in prealabil consimtamantul dumneavoastra, asa cum este explicat in aceasta politica de securitate ("Privacy Policy").
    Google si 'cookie'-urile

De la prima vizita pe Google, Google va trimite un "cookie" pe calculatorul dumneavoastra. Un cookie reprezinta o parte de date ce va identifica, in mod unic, pe dumneavoastra ca utilizator. Google foloseste cookie-uri pentru a imbunatati calitatea serviciilor noastre si pentru a intelege mai bine utilizatorii nostri. Google, prin pastrarea preferintelor utilizatorilor cu ajutorul cookie-urilor si prin urmarirea modul si temele cautate de utilizatori. Google nu va dezvalui cookie-urile sale catre alte parti doar daca sunt cerute de catre un proces legal cum ar fi o cautare de garanti, citatie, statut sau ordin emis de Curte.

Marea majoritate a browser-elor sunt setate initial pentru a accepta cookies. Aceasta optiune poate fi schimbata in cea de a refuza toate cookies sau in a indica momentul in care un cookie este trimis. Atentie insa, este posibil ca unele proprietati ale Google Search Service sa nu functioneze corect daca refuzati cookies.
    Ce informatii colectam?

Google nu colecteaza nici o informatie unica despre dumneavoastra (cum ar fi nume, adresa de e-mail etc.) exceptie facand cazul in care dumneavoastra specificati si puneti la dispozitie in mod explicit astfel de informatii. Google pastreaza si salveaza informatiile ce includ momentul zile, tipul de browser, limba browserului si adresa IP de cu fiecare cerere de cautare. Aceste informatii sunt folosite pentru a ne verifica inregistrarile si pentru a pune la dispozitie mai multe servicii catre utilizatori. De exemplu, Google poate folosi IP-ul dumneavoastra sau limba browserului pentru a determina ce limbaj sa fie folosit cand afiseaza rezultatele sau reclamele.
    Legaturi catre alte situri.

Siturile afisate ca rezultate ale cautarii sau catre care se fac legaturi din Google Search Services sunt dezvoltate de persoane asupra carora Google nu detine controlul. Alte legaturi, cum ar fi cele pentru arhiva listei de abonati ai Google-friends sunt, de asemenea, incluse in situri necontrolate de catre Google. Aceste situri pot trimite propriile cookie-uri catre utilizatori, colecta date sau solicita informatii personale. Google poate alege sa probeze rezultatele cautarii sale intr-un formular "URL redirecter". Cand Google foloseste un asemenea formular, daca faceti clic pe acel URL dintr-un rezultat al cautarii, informatiile despre acel clic sunt trimise la Google si Google va intoarce in schimb situl pe care ati facut clic. Google foloseste informatiile despre acel URL pentru a intelege si a imbunatati calitatea tehnologiei de cautare Google. De exemplu, Google foloseste informatiile pentru a determina cat de des sunt satisfacuti utilizatorii cu primul rezultat dintr-o cerere de cautare si cat de des trec mai tarziu la alte rezultate.
    Cu cine imparte Google informatii?

Google poate imparti informatii despre dumneavoastra cu clientii, partenerii de afaceri, sponsorii si alte parti. Oricum, divulgam numai informatii cumulate despre utilizatorii nostri si nu oferim informatii personale de identificare cu alte parti fara consimtamantul expres al dumneavoastra. De exemplu, am putea oferi informatii despre cat de frecvent utilizatorul mediu Google viziteaza Google sau care alte cuvinte cautate sunt cel mai des folosite cu cuvantul "Linux". Fiti constienti ca, oricum, vom lansa informati personale explicite despre dumneavoastra daca ne cereti sa facem asta pentru a corespunde cu orice proces legal cum ar fi o cautare de garanti, citatie, statut sau ordin emis de Curte.
    Consimtamantul dumneavoastra si schimbarile Politicii de Securitate.

Prin folosirea Serviciilor de Cautare Google si a sitului nostru, sunteti de acord cu colectarea si folosirea informatiilor dumneavoastra asa cum am subliniat in aceasta politica si in Termenii Politicii Serviciului. Google poate decide sa isi schimbe Politica de Securitate din cand in cand. Cand vom face acest lucru, vom anunta aceste schimbari pe pagina curenta astfel incat sa aveti mereu la cunostinta informatiile pe care le colecta, modul lor de folosire si in ce circumstante le facem publice.
    Pe cine pot contacta daca am mai multe intrebari?

Puteti oricand sa ne contactati si va vom raspunde la orice intrebare pe care o aveti. Adresa noastra de email este help@google.com.

kmedia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th July 2006
    Vârstă
    43
    Posturi
    131
    Putere Rep
    37

Implicit

textul asta trebuie sa-l punem pe site-urile care folosesc adsense? sau am eu inteles gresit

ibis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th September 2006
    Locaţie
    Bugibba
    Vârstă
    46
    Posturi
    215
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de kmedia Vezi Post
    are cineva un privacy policy standard in romana?
    Nu, asta e Politica de securitate in limba romana.... poate ca nu am inteles eu ce vroiai...

zoltankr este deconectat Guest
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st June 2007
    Vârstă
    41
    Posturi
    67
    Putere Rep
    0

Implicit

Acest text trebuie afisat pe pagina cu adsense?

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google AdWords pentru domenii care au Google AdSense
    De gabi99 în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th October 2009, 15:33
  2. Ofer 1Ron pentru fiecare firma standard inscrisa
    De d_alinus2004 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 28th September 2009, 19:02
  3. Vand Licenta IPB Standard + CommunitySEO Perpentual
    De saw în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th April 2008, 14:57
  4. Cautare pentru magazine online
    De danielbuca în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 7th September 2007, 01:15
  5. Google Adsense Pentru Site-urile In Romana?
    De Stelian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 10th March 2006, 10:00

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •