Pagina 4 din 8 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 79

Subiect: Help! Suspendare in Masa de Conturi AdSense

Obelix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    156
    Putere Rep
    35

Implicit

Eu stiu ca nu-ti spune pentru ca ai cauta metode noi de a frauda sau de a ocoli regulile.

Why was my account disabled? Can you tell me more about the invalid click activity you detected?

Because we have a need to protect our proprietary detection system, we're unable to provide our publishers with any information about their account activity, including any web pages, users, or third-party services that may have been involved.
    Tudi, daca o fac si altii nu inseamna ca e permisa. Oricum, nu stiu cat o sa mai reziste si siturile alea daca au inceput cu tine. Poti sa-i spui traffic exchange la fel cum la spam ii poti spune direct marketing, ramane la fel de mizerabil ca o retea de warez care te plimba pe cateva site-uri inainte sa iti dea ce vrei. Iar linkfarmingul e evident, va interlincati intre voi ca iepurii, probabil 90% din linkurile voastre sunt prin link exchange.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Ma rog, tu stii mai bine Site-urile alea au milioane de vizitatori pe luna si traffic exchange-ul e perfect legal. Pt ca nu poti sa aduci cateva milioane de vizitatori pe luna doar din Search Engine-uri. Sunt unele field-uri care traiesc din traffic exchange. Adult si games pot fi un exemplu. De ce esti tu asa suparat pe metoda asta de marketing nu inteleg, e perfect legala.

Anyhoo, m-am panicat putin cand am fost banat, recunosc. Dar...nu sta lumea advertising-ului doar in Google. Va anunt daca mai zice ceva Google, desi nu imi fac sperante prea mari.

Obelix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    156
    Putere Rep
    35

Implicit

Nu ma pronunt daca e legal sau nu, spuneam doar cum vede Google problema. Si e foarte buna asocierea games cu adult, daca bagi si warez i-ai mentionat pe toti. Si asa cum stii, warez si adult nu-s permise in Adsense.

E adevarat ca nu poti sa aduci milioane de vizitatori din SE, dar nimeni nu zice ca trebuie sa aduci milioane. Cand contentul tau sunt jocurile, vizitatorii sunt probabil minori si un astfel de site nu se va monetiza niciodata bine prin Adwords. Ai ajuns la banii aia nu din calitate ci din cantitate. Iar Google nu permite asta, el promite calitate advertiserilor si incearca sa o ofere. Ar putea sa treaca cu vederea frauda publisherilor ca doar isi iau comision, dar daca fac asta dispar advertiserii si se duce dracu reteaua (explicatie pentru ala care mai devreme se mira ce-l roade grija pe G).

BeFree este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    39
    Posturi
    215
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Link farming? Warez? Tu stii despre ce vorbesti sau doar arunci termeni aiurea aici?

Te rog uita-te la site-urile mari cu games:

yogames.net
    bootyarcade.com
    heavygames.com
    addictinggames.com
    smashingames.com

Se cheama traffic exchange. Te rog cauta pe wikipedia termenii care i-ai folosit mai sus. Uita-te si cat content este pe site-urile care ti le-am dat mai sus. In cel mai bun caz cateva descrieri la jocuri, deci nu e vorba de content.

Anyway, monetizam cu alte metode si things are looking up Adbrite si clicksor incep sa arate bine.

La cat ai ajuns cu Adbrite si Clicksor? - pura curiozitate, poti sa raspunzi sau nu. ;-)

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

La Adsense, click-urile pe site-urile cu games sunt ft prost platite, in jur de 0,01-0,03$. Cu AdBrite sunt cam la fel din cate mi-a zis frate-mio.

Eu folosesc momentan Oxado care este o companie Europeana si platesc in Euro. Click-urile sunt la fel, 0,01-0,03 dar eurocenti.

Din cate am citit insa programele astea au o anumita perioada de testare, in care nu functioneaza la capacitate maxima (cel putin la Adbrite stiu ca trebuie sa iti gaseasca un AdZone potrivit mai intai). Cred ca si Oxado procedeaza la fel. Oricum e bine de stiut ca nu e totul pierdut daca nu mai poti monetiza prin AdSense (asta in caz ca, Doamne feri, patiti si voi ceva similar).

Obelix, ok am inteles.

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    38

Implicit

@Tudi Spuneai mai demult ca vinzi site-ul de wow. Cel care il cumpara poate sa mai puna adsense pe el?

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Seph, pe site-ul cu WoW nu mai monetizam prin AdSense de ceva vreme, deci nu vad de ce nu ar putea pune. Am scos AdSense de pe el pt ca faceam 40-50$ pe luna cu 3 reclame mari. Acuma am pus niste affiliates si face in jur de 250. De pus se pot pune reclame (se vad) dar nu stiu care e riscul/daca e vreun risc.

La WoW, cel mai bine se monetizeaza cu CPA-uri (in special de pe clickbank, dar cum noi nu avem clickbank in Romania....)

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    235
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Eu folosesc momentan Oxado care este o companie Europeana si platesc in Euro. Click-urile sunt la fel, 0,01-0,03 dar eurocenti.
    Cateva intrebari despre Oxado (despre care nu auzisem pana acum):

1. Pe site-ul lor scrie: More than 3 million ads covering the United Kingdom, Ireland, the United States, Canada, France, Belgium, Germany, The Netherlands, Spain, Italy, Poland, Denmark, Norway, Sweden, Portugal, Austria, Mexico, Brazil and Australia. Accepta si site-uri cu domeniu .ro?

2. Poate fi instalat simultan cu adsense (o reclama adsense si una oxado in aceeasi pagina)?

3. Poate fi instalat prin rotatie cu adsense (o reclama adsense la o afisare si apoi una oxado la urmatoarea afisare, fara ca cele doua sa coexiste pe pagina la aceeasi afisare)?

Multumesc.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Mamulea.

1. Nu stiu, eu pun ads-urile pe site-uri in Engleza. Insa reclamele nu par contextual (sau poate au nevoie de o perioada de optimizare, cum e si la adsense) deci probabil ca ai avea reclame in Engleza pe site-ul .ro si nu stiu ce CTR ai avea in cazul asta.

2. Cred ca da, pt ca nu vad sa fie contextual Oxado. Si stii tu, Google nu accepta alte ads-uri contextual pe acelasi site. Totusi, mai bine sa nu te risti...ai vazut ce am patit si noi

3. Mai mult ca sigur ca poti.

Chiar este in admin panel-ul Oxado o optiune sa adaugi un cod prin care sa inlocuiasca "Public Ads" de la Google cu reclame oxado, ca sa nu pierzi click-urile alea.

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    235
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Obelix Vezi Post
    Nu ma pronunt daca e legal sau nu, spuneam doar cum vede Google problema. Si e foarte buna asocierea games cu adult, daca bagi si warez i-ai mentionat pe toti. Si asa cum stii, warez si adult nu-s permise in Adsense.

E adevarat ca nu poti sa aduci milioane de vizitatori din SE, dar nimeni nu zice ca trebuie sa aduci milioane. Cand contentul tau sunt jocurile, vizitatorii sunt probabil minori si un astfel de site nu se va monetiza niciodata bine prin Adwords. Ai ajuns la banii aia nu din calitate ci din cantitate. Iar Google nu permite asta, el promite calitate advertiserilor si incearca sa o ofere. Ar putea sa treaca cu vederea frauda publisherilor ca doar isi iau comision, dar daca fac asta dispar advertiserii si se duce dracu reteaua (explicatie pentru ala care mai devreme se mira ce-l roade grija pe G).
    Nu sunt de acord.
    In primul rand asocierea games cu warez si adults mi se pare total aiurea cat timp jocurile sunt ceva admis de orice lege indiferent de varsta, fara restrictii.
    In al doilea rand: cantitate mare nu inseamna automat calitate scazuta. Nu spune nimeni ca trebuie sa ai o cantitate mica de informatii de o calitate ridicata ca sa fii google friendly. Situatia ideala este atunci cand ai si calitate si cantitate. De exemplu multe din ziarele americane folosesc adsense si au si cantitate si calitate.

Pagina 4 din 8 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum ma pot conecta la mai multe conturi adsense ?
    De Ionut D în forumul Adsense
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 3rd June 2010, 09:20
  2. Doua conturi adsense
    De Adrian Poputoaia în forumul Adsense
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 3rd March 2010, 00:06
  3. 2 conturi de pe 1 ip adsense
    De Skinnerul în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 10th November 2009, 21:12
  4. Adsense - aceeasi pagina , conturi diferite!
    De Cata. în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th July 2009, 11:45
  5. Ce cauta cizma pe masa...
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th May 2009, 12:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii