Asa cum zice si titlul: No soup for you... and you.. and you!
On the bright side: dolarul trecu de 25.000 pe interbancar, si la cum arata economia rromaneasca, merge spre 30.
Asa cum zice si titlul: No soup for you... and you.. and you!
On the bright side: dolarul trecu de 25.000 pe interbancar, si la cum arata economia rromaneasca, merge spre 30.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Cei mai suparati is UKii si Aussieii. Cu Darren Rowse in frunte
AdSense Change Rules - Stupidity Stupidity Stupidity
Eu oricum nu aveam treaba cu referrals dar...de ce tre sa umileasca restul lumii asa? In plus nu vad scopul interzicerii referalilor straini.
Typo?cum arta economia rromaneascProbabil ca nu.
Off: Nu e typo.
On: Sper ca asta sa nu fie primul pas spre restrangerea AdSense doar pe US.
n-am inteles eu sau AdSense va datora ceva? e politica lor, nu va convine bagati altceva pe site, simple as that.
Atata timp cat Google se lauda ca sunt o companie internationala, da, sunt datori sa isi respecte statutul. In plus, probabil ca multi europeni, australieni si asiatici le-au facut bani prin programul de referrals si au facut AdSense-ul si mai cunoscut decat era. De aceea nu inteleg logica. Si-au facut reclama si acuma, gata, taie macaroana ca nu mai au nevoie?
Offtopic: Add, tu pe toate post-urile esti nervos, ironic sau irascibil. Ia-ti pilula te rugam. Multumesc.
Din cate am inteles eu din comunicatul ala, sunt destule motive ca oamenii sa fie suparati, pentru ca regula se aplica si pentru referali anteriori. Adica daca tu ai facut un referal sa zicem in decembrie, si el face 100$ in februarie, atunci bonusul tau o sa fie de 100$, si nu de 250$ asa cum credeai tu ca o sa fie atunci cand a fost facut referarul. Nu ca ar conta prea mult, ca si asa nu prea ai cum sa stii cand si cat au facut referali, dar asa de chestie.
Ce nu inteleg. De ce aproba america latina si nu Europa sau Australia?![]()
Probabil e vorba de acoperirea pe care o are deja AdSense. Europa si Ausie sunt acoperite si presupun ca in America Latina si Japonia inca mai exista potential neexploatat. Ca practic referalii sunt reclama la AdSense.
Sper ca e asa si nu e o retragere de trupe. Ca nu cred ca divizia romana e atat de profitabila incat ar merita pastrata in caz de recesiune. Din contra, cred ca am fi primii la care s-ar renunta.
Eh, sunt si la noi care fac bani multi din AdSense. Doar ca nu se arata
Cred ca ai dreptate cand zici ca a fost o tactica hit and run. Si-au pus reclama, lumea a muscat, apoi au tras de undita si si-au luat momeala inapoi.
Totusi nu cred ca aveti dreptate cand va plangegi de google.Pana la urma google e o companie,
iar in cadrul unei companii care ofera anumite servcii in general se urmareste profitul acestora.
Daca voi ati oferi un serviciu,iar acel serviciu ar functiona numai in pierdere, nu cred ca ati ezita nici un moment in a renunta la el.
Dar cand e vorba de altcineva, toti se gasesc sa carcoteasca.
Dupa cum spun si ei pe blog, nu au avut rezultatele scontate in acele zone, si de aceea il inchid.Ceea ce e un lucru normal.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)