Din cate stiam nu mai avem voie sa folosim Adsense Referrals in Romania dar totusi imi apare posibilitatea in contul adsense. Vreau sa folosesc un Firefox referral.
Am voie sau risc suspendarea de cont daca il folosesc?
Din cate stiam nu mai avem voie sa folosim Adsense Referrals in Romania dar totusi imi apare posibilitatea in contul adsense. Vreau sa folosesc un Firefox referral.
Am voie sau risc suspendarea de cont daca il folosesc?
Ori nu va aparea banner-ul, ori nu vei fi platit. In nici un caz nu iti vor suspenda contul pentru asta.
Ciudat, dar imi apare (pe local). Intradevar ar putea exista posibilitatea sa nu fiu platit.
Sa fie din cauza ca am un site pe india? sau si acolo au retras programul de referrals?
Si mai ciudat este faptul ca am primit optimization report in februarie care spune:
"You are not currently using Referrals on your sites."
Dar nu imi arata afisarile in bannerului de referal in cont-ul adsense.
Deci, probabil este o eroare.
Nu ai voie sa folosesti Referrals DOAR pentru a promova serviciul Adsense - in rest pe celelalte le poti folosi.
Raportare Incalcari Google Adsense
Warcraft3 & Black and White Master
Nu primesti nici un ban dar nu vei fi platit.
la toata lumea cred ca apare ca nu foloseste referal - ma refer la ce idin romania , e un raport generat automat nu stau sa l faca in parte pt fiecare tara / om , probabil nu o sa te plateasca pt el , stiu ca si eu am vrut park intr un timp sa pun dar park mi a aparut abea atunci un msj de genu ca nu e available in my country
Ultima modificare făcută de meetzah; 20th April 2008 la 22:17.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Da, imi apare doar pentru AdWords si pentru FireFox
Ultima modificare făcută de dublutz; 22nd April 2008 la 12:44.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)