Ai dreptate e dreptul lor. Dar nu poate sa nu iti fie ciuda cand vezi ca ala are, ala are si tu nu ai. De ex eu imi smulg par din cap ca nu apare Romania in lista de tari admise de ClickBank de ex, dar au tari fantoma pe acolo.
Ai dreptate e dreptul lor. Dar nu poate sa nu iti fie ciuda cand vezi ca ala are, ala are si tu nu ai. De ex eu imi smulg par din cap ca nu apare Romania in lista de tari admise de ClickBank de ex, dar au tari fantoma pe acolo.
Ultima modificare făcută de Tudi; 10th January 2008 la 23:03. Motiv: Sp
asa-s eu, nervos, irascibil si .. a, ironic.
voi n-ati prea inteles vad, oamenii au facut niste calcule, cand si unde au vazut ca nu mai renteaza au scos, simple as that, daca vaca sangereaza, o tai.
e pura economie de piata, stopeaza pierderile azi ca maine sa nu ai si mai multe, e o afacere privata chiar daca e internationala. La PayPal sunt atatea diferente in functie de tara, nu continent si n-ai ce sa zici, nu-ti place nu cumperi.
Mentalitatea asta e putin comunista, pana una alta nu ti se cuvine nimic, nimeni nu e obligat sa-ti dea ceva daca nu vrea.
Alta abordare: e ca si cum te-ai supara pe Pepsi ca in romania a terminat promotia pe 31 ianuarie si in state continua. nu?
Ok, dar de ce brazilienii pot si noi nuAici nu vad cum si-au facut calculele.
E chiar simplubrazilieni, poate nu folosesc asa de mult AdSense si ink mai e loc de referals, la noi, de unde atata referals, vezi pe mai toate paginile adsense
Asta e, ii inteleg, de ce sa pastreze referals, cand nu mai e profitabil nici pentru webmaster nici pentru ei, asa ca elibereaza spatiul publicitar, pentru continut si search. Good idea!
Cum reusesc? E simplu... Link
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)