eu nu as vinde pentru 4% cat da amazon...mai ales daca zici ca vinzi de 2000 de parai
sunt alternative mult mai bune de atat..
eu nu as vinde pentru 4% cat da amazon...mai ales daca zici ca vinzi de 2000 de parai
sunt alternative mult mai bune de atat..
Am incercat CJ, dar nu convertea atat de bine, Amazon creaza incredere in randul utilizatorilor, cred. Probabil e un caz particular.
Iar ca o coincidenta/ mit urban/ superstitie: cand am bagat CJ impreuna cu adsense mi-a scazut cpc-ul la jumatate. Banuiesc ca Google a considerat ca am prea multe reclame pe pagina si mi-a scazut scorul paginii. Cu Amazon vad ca se impaca multumitor.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
big, daca vinzi de peste 1000 euro pe luna la amazon poti sa ceri sa iti mareasca comisionul la 7%, un fel de premium publisher.
Si amazonul merge foarte bine acum ca au lansat produse digitale, ai comision de 20% la vanzari de mp3 download, etc...
la electronice e comision fix 4%, la celelalte am 6% bazat pe performance dar nu prea vand decat electronice. Oricum, cum zicea si barosanu, amazon nu e cel mai bun program de afiliati, eu il tin ca da bine la design.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
cred ca si daca ai pune adsense in locul bannerului de la amazon ai scoate mai mult...presupun ca e in partea de sus a paginilor
ai putea incerca..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)