Mie nu-mi apare sa selectez Western Union.
Ma poate ajuta cineva?
Cum sa-mi setez plata prin WU daca nu-mi apare optiunea?
Daca ai cont pe persoana juridica nu poti
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Se discuta de suma maxima de 3500E, banuiesc ca e o limitare de la WU, dar pe site la WU am gasit ca "Suma maximă eliberată, reprezentând principalul este de 10.000 USD sau echivalentul în Euro sau RON de persoană, per tranzacție" Sa inteleg ca asta e noua limita si nu se mai imparte in mai multe tranzactii WU?
Are cineva experienta cu limitarea?
daca depasesti 3500 euro iti trimite mai multe plati, de ex daca ai 7200 euro de primit o sa primesti asa:
- o plata de 3500 euro (cu mtcn propriu)
- o plata de 3500 euro (cu mtcn propriu)
- o plata de 200 euro (cu mtcn propriu)
poti sa le scoti pe toate in aceeasi zi, sau in zile diferite in termen de 45 zile de la primirea banilor
Dupa cat timp se intorc banii in contul adsense daca nu i-am ridicat de la Western Union? Stiu ca plata e valabila 60 zile. Eu am depasit acest termen + inca 10 zile de la expirare.
In contul de adsense n-am observat nimic schimbat (creditul nu a crescut cu suma neridicata), iar plata de luna urmatoare a fost retrasa fara probleme...
Multumesc
45 de zile este termenul, vezi ca iti apare acum ca ai platile blocare si trebuie sa urmezi pasii indicati de ei si astfel vei primi banii luna asta la sfarsit
45 de zile peste cele 60?
dupa cum spusesem nici o schimbare nu s-a intamplat in cont inca: nu am platile blocate, iar banii apar ca si incasati. plata de luna trecuta s-a derulat in mod obisnuit.
45 de zile de la data emiterii platii, eu am fost in aceeasi situatie, si mi-a fost recreditat contul si mi-a aparut acest mesaj la istoric plata
25 Sep Plată expirată - câștiguri rambursate
eu stiam ca plata prin Western Union "expira" dupa 60 de zile. mai astept...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)