Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Da, e legata de destinatia banilor. Tin minte ca acum vreun an am fost pus sa scriu clar destinatia banilor, nu numai sa semnez hartia. Am scris ceva de genul: a 5 a rata pentru maybach.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Ce iti spun eu, este ca acel "camp" a fost inlocuit cu o hartie mare, completata la imprimanta de ei, pe care tu doar semnezi. Uita-te pe ea data viitoare si o sa vezi. 80% din ea sunt datele tale, si ultimele 2 randuri contin de fapt scopul hartiei.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Am o problema cu adsense. Acum cateva luni am trecut la euro. Toate bune, insa nu pot sa mai vad cati euro am de la ultima plata, pot vedea doar pe toata perioada. Daca dau pe toata perioada, imi arata ~150euro, ceea ce cred eu ca reprezinta prima plata (105$) si restul de bani care s-au mai strans.
S-a mai intamplat cuiva asa ceva?
Ati fost nevoiti sa alegeti din nou metoda de plata?
Eu nu am problemele astea. Insa cred ca ai amanat FOARTE mult trecerea la Euro. Eu am facut-o acum 1 an si ceva cred.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Acum 1 an ?Trecerea s-a facut in martie anul asta. http://forum.seopedia.ro/adsense-adw...ense-euro.html
Aceeasi problema o are si acest user: http://forum.seopedia.ro/adsense-adw...tml#post116358
Eu am facut trecerea la Euro si pe contul personal si pe cel de firma, la cel pe firma am selectat eu, iar la cel personal sa facut trecerea automat, dar culmea este ca la cel de pe firma imi arata in euro si cecul vine in $ si asta de la inceput. Incasez banii OK, mi se face o conversie OK, deci nu am probleme, in afara ca sa mai intarziat sosirea cec-ului pe firma sau chiar incasarea.
In iulie mi sau incasat 3 cecuri din 3 luni diferite simultan, in aceeasi zi. Noroc ca eu nu ma bazez doar pe veniturile din Adsense
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am pierdut si bani de la firme ce au dat faliment, sau care nu vor sa mai plateasca pentru ca sunt mari si tari si pot, pentru ca au avocati care fac amanari de procesuri si recursuri la nesfarsit, ( cele mai mari tepe le am de la Boom neetbridge si RDS-RCS).
Dar am invatat ca nu trebuie sa tin toate oule intr-un singur cos, pentru ca daca se rupe sau cade cosul pot muri de foame.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)