1. la mine au disparut 150 de euro![]()
2. cand ati ridicat bani pe august prin WU la banca a trebuit sa mai semnati inca 2 foi pe care trebuia sa mentionati ca ati luat la cunostinta noile conditii WU ? mi s-a parut stresant![]()
1. la mine au disparut 150 de euro![]()
2. cand ati ridicat bani pe august prin WU la banca a trebuit sa mai semnati inca 2 foi pe care trebuia sa mentionati ca ati luat la cunostinta noile conditii WU ? mi s-a parut stresant![]()
Schiez la Voineasa in weekend !
Nici eu nu am semnat nimic, probabil tine de politica unei anumite banci
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
La BRD am fo nevoit sa mai semnez 2 pagini pe care a trebuit sa scriu ca am luat la cunostinta![]()
Schiez la Voineasa in weekend !
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Identic si la mineCica ,,Semnati aici va rog". ,,Si aici inca odata". Nici nu m-am uitat ce scria in hartiile alea..am semnat, am luat banii si gata. Nici macar acasa nu am avut timp sa ma uit peste ele.
Astept si eu sa aflu ce scria in ele..daca a avut cineva rabdarea sa le citeasca.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Este vorba despre o hartie unde mentionati destinatia banilor si motivul pentru care i-ati primit, hartie care ajunge la banca, nu la WU.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Da, e legata de destinatia banilor. Tin minte ca acum vreun an am fost pus sa scriu clar destinatia banilor, nu numai sa semnez hartia. Am scris ceva de genul: a 5 a rata pentru maybach.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)