Inseamna ca mi s-a parut mie mai mult. Oricum, sunt luni bune.
Inseamna ca mi s-a parut mie mai mult. Oricum, sunt luni bune.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Da, am exagerat cand am spus "cateva". De fapt, am facut trecerea la euro in primele 2-3 zile in care a aparut optiunea.
Totusi, am selectat ieri metoda de plata prin wu, dar optiunea "de la ultima plata" tot nu-mi apare. Sper sa apara dupa ce primesc banii.
Nou - Banca Transilvania accepta tranzactii WU prin reteaua lor de bancomate. Deci am scapat de ghisee, cozi si intrebari stupide din partea angajatilor bancii - Sursa TVR
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
Oare cum se face asta? tastezi codul WU, numele celui care trimite , etc la bancomat?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Se pare ca tot trebuie sa facem un drum la ghiseu, sa aflam cum functioneaza bancomatul
![]()
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
ce tare.... acu cateva ore am fost sa scot banii de la Google pt luna trecuta la BT ..... daca aflam asta cu cateva ore inainte probabil testam noua metoda....
Super buna faza cu toate ca eu n-am mai avut de foarte mult timp probleme cu operatoarele de la ghiseu pentru ca ma cunoasc de cativa ani de cand fac trazactii. Asa ca n-am avut parte de tot felul de intrebari aiurea cum se plange lumea.
Totusi nasol e ca va trebui sa-mi mai fac un card si pe la Banca Transilvania![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)