Inseamna ca mi s-a parut mie mai mult. Oricum, sunt luni bune.
Versiune printabilă
Inseamna ca mi s-a parut mie mai mult. Oricum, sunt luni bune.
Da, am exagerat cand am spus "cateva". De fapt, am facut trecerea la euro in primele 2-3 zile in care a aparut optiunea.
Totusi, am selectat ieri metoda de plata prin wu, dar optiunea "de la ultima plata" tot nu-mi apare. Sper sa apara dupa ce primesc banii.
Nou - Banca Transilvania accepta tranzactii WU prin reteaua lor de bancomate. Deci am scapat de ghisee, cozi si intrebari stupide din partea angajatilor bancii - Sursa TVR
Oare cum se face asta? tastezi codul WU, numele celui care trimite , etc la bancomat?
Se pare ca tot trebuie sa facem un drum la ghiseu :D , sa aflam cum functioneaza bancomatul :))
ce tare :D .... acu cateva ore am fost sa scot banii de la Google pt luna trecuta la BT ..... daca aflam asta cu cateva ore inainte probabil testam noua metoda....
Asta e o veste buna, o sa incerc si eu :)
A testat cineva ?
Super buna faza cu toate ca eu n-am mai avut de foarte mult timp probleme cu operatoarele de la ghiseu pentru ca ma cunoasc de cativa ani de cand fac trazactii. Asa ca n-am avut parte de tot felul de intrebari aiurea cum se plange lumea.
Totusi nasol e ca va trebui sa-mi mai fac un card si pe la Banca Transilvania :D