Probabil si alte banci o sa implementeze acest lucru in viitor. Sper ca si ING sau BRD. Nu vreau sa imi mai fac un card / cont doar pt acest lucru.
Versiune printabilă
Probabil si alte banci o sa implementeze acest lucru in viitor. Sper ca si ING sau BRD. Nu vreau sa imi mai fac un card / cont doar pt acest lucru.
stie careva care este suma maxima ce se poate scoate prin bancomate?
cum a zis si Nic asta e suma maxima pt majoritatea bancilor, dar dc ii anunti cu cel putin o zi inainte se poate intinde pana la cate-va mii de euro ( maxim 3000 parca trimite google prin WE )
3500 trimite google prin WU.
Limita zilnica IMPLICITA difera in functie de card. La aceeasi banca poti avea limte diferite daca ai un card visa electron si unul visa business.
Limita zilnica poate fi schimbata printr-o cerere facuta la ghiseul bancii , valoarea maxima difera pe langa tipul cardului de politica bancii.
Elegant ar fi sa se faca de acasa de la PC,cu e-banking.
Si ca tot ma laudam eu ca n-am avut niciodata probleme cu extragerea banilor de la Google din Adsense...
Nefiind sotia in Bucuresti ( caci ea extrage de pe un cont ) s-a dus la Raiffeisen-ul din orasul in care se afla.
Stupoare. 2 operatoare se uitau lung la ea ca nu se poate . Ca nu se poate nu se poate :D Ca n-ai cum sa primesti bani de la o firma catre persoana fizica :D
I-a dat o foaie cum sa dea o declaratie pe proprie raspundere. :D Mi-a dat operatoarea la telefon care mi-a explicat intr-un mod extrem de profesional cum ca nu exista proceduri pentru un astfel de transfer:D Pana la urma sotia s-a lasat pagubasa si o astept sa vina la bucuresti si sa mergem la operatoarea noastra ce ne cunoaste de atata timp impreuna cu un buchet mare de flori. Ca merita . :D
Alta data sa nu ma mai laud ca eu n-am probleme ce pentru altii se intampla luna de luna:D
Ceva ce eu nu stiam si poate nici altii: What is the AdSense revenue share? - AdSense Help (imi cer scuze daca s-a mai postat)