Ce vreau sa va intreb, daca de luna viitoare sunt plecat in strainatate pentru cateva luni, pot incasa banii prin western union si din strainatate daca am adresa declarata de romania?
Versiune printabilă
Ce vreau sa va intreb, daca de luna viitoare sunt plecat in strainatate pentru cateva luni, pot incasa banii prin western union si din strainatate daca am adresa declarata de romania?
prin moneygram stiu sigur ca se pot scoate si din strainatate, doar sa ai buletin sau pasaport care sa il prezinti, cred ca si la WU e aceeasi treaba
mia spus cineva care lucreaza la banca ca la western sunt trimiti doar spre o anumita tara, moneygram nu ma intereseaza ca nu trimite google prin ei
Si eu am fost in situatia ta si mi s-a spus ca nu-i pot ridica decat in Romania. Dupa vreo 30 de zile atunci (60 parca mai de curand) transferul este anulat automat si banii se intorc in contul Adsense. Moment in care ii poti retrage din Romania, daca te-ai intors.
Am si eu o intrebare - platiti impozit pentru banii primit prin WU? si daca da, cum ii declarati la fisc si, WU transmite date la fisc? :)
Am o intrebare, de obicei cat dureaza de la emiterea platii pana la efectuare?
De 2 zile am plata in curs, dar nu e efectuata inca..
Din cate am observat dureaza cateva zile (2-5, maxim) sa ajungi de la Payment in progress la Payment issued. Din momentul in care plata iti apare "issued" prin Western Union, poti sa te si duci la banca.
Stiu ca de moment ce plata e emisa ma pot duce la banca, dar ideea era cat dureaza de la emitere la plata, in ultimile luni pe 24 a lunii plata era deja efectuata..
Nu stiu de cat timp ai contul de adsense dar ma mir ca nu cunosti faptul ca google plateste prin WU in jurul datei de 28 a lunii.
Daca plateste mai repede inseamna ca e ceva sarbatoare sau ceva eveniment.
Ai rabdare pana in 28 nu te agita pt. 2 zile in plus.
Poti sa te agiti abia dupa data de 28 daca vezi ca nu ti-au emis plata.