Nu toti au acelasi termen de plata :)
Versiune printabilă
Nu toti au acelasi termen de plata :)
Pai asa era si la mine, dar vad ca si astazi plata e in curs de efectuare..
Data payment-ului va fi data PIP-ului, chiar daca linkul de payment issued apare mai tarziu cu cateva zile. Deci si de data asta tot pe 24 va fi plata.Citat:
Eu de mult nu am mai asteptat pana pe 28. Cateva date aleatorii: Jun 24,Apr 23,Aug 26,Oct 23,Nov 25,Mar 25,Sep 24,Feb 24
Am observat ca de multe ori se trage de timp in asa fel incat linkul de payment sa apara vineri dupa amiaza, pe principiul ca multi nu vor mai gasi banci deschise si banii vor ramane in sistemul WU inca 3 zile. Toata magaria cred ca tine de WU, Google face plata pe 24, cand apare PIP-ul, dupaia asteapta MTCN-urile de la WU. WU trage de timp 2-3 zile, pana vineri seara, dupaia trimite MCTN-urile catre Google. La sume mari, 5-6 zile de dobanda conteaza.
Nu stiu de ce, dar asta suna putin a teoria conspiratiei.
Practic nu cred ca niciunul din noi nu stie exact ce se intampla cu tranzactiile respective, la nivel inalt intre Google si WU. si de ce uneori dureaza mai mult, alteori mai putin.
Si singura solutie ramane sa asteptam.
Sincer niciodata nu am asteptat banii astia atat de mult la modul necesitate si interes, de 20 de ori pe zi intru pe cont sa vad daca apar modificari :))
Tot astept la birou sa vad un payment issued si nimic nimic. Mi-e foame :))
La mine arata:
Citat:
Aug 24 Payment in progress