-
La BT am fost si eu si totul a decurs ok. Singura mica problema a aparut in momentul in care tipa de acolo mi-a cerut si un nume al celui care a trimis banii si m-a speriat putin ca mi-a spus ca poate sa-mi dea altfel. Dar a dat un scurt telefon, a aflat si ea de Google si in 10 minute am avut banii. I-am schimbat tot acolo.
God bless Google and WU :)
-
am rezolvat, am reusit sa imi iau banii, m-am dus la BRD am completat formularu si am primit banii (trebuie sa subliniez ca nu am platit nici o taxa)
-
eu la banca romaneasca .... a durat putin pt ca doamna era cam nedumerita vroia sa imi dea euro ca asa are ea in sistem ;) dar a rezolvat intrun final .... la BT iar nu mergea wester iar la BRD nu aveau dolari ;)
-
ieri am fost la western si in 10 inute am luat banii.. simplu ca bunaziua..
-
mai inainte am fost la BRD am scos banii,tipa nu prea stia ce inseamna Quick Cash,da cand am intrebat-o daca pot sa scot niste bani a zis ca ok :P.
Am asteptat ceva vreme tot cauta cu sagetile nu stiu ce...in rest a fost ok,nici o pb cu numele...etc
-
Azi mi-am pierdut vreo doua ore pana am reusit sa incasez banii. Poveste lunga .. Dimineata am dat o tura pe la toate bancile din piata Iancului (vreo 8) + case de schimb care afisau sigla WU. Nimeni nu auzise de Quick Cash, nimeni nu accepta.
La BRD la hotline mi-au zis ca nu au acest serviciu. "Sunteti sigur, nu se poate, stiu pe cineva care a incasat astfel bani. Nu si nu .. OK."
La Romexterra mi-au zis ca au (scrie si pe site-ul lor) dar numai in sucursale, nu si in agentii (vrajeala)
La Banca Romaneasca mi-au zis la telefon ca au, (chiar m-au intrebat daca de la Google) dar probabil nu stie fata de la front office. Ma duc din nou la ei, ii zic ca am vorbit la sediul central si sa sune si ea sa se intereseze cum se procedeaza. Nimic. Mi-a recomandat sa ma duc la alta banca, pt ca ea nu stie. A venit o colega, la fel, aceeasi poveste. Sun iar, mi se spune ca au serviciul .. dar blonda spalacita de la caserie habar n-avea ( in schimb avea Firefox :D ) Dupa 20 de minute de discutii am renuntat si m-am dus la vechini, la BT. Am reusit sa-i conving ofera serviciul si ca prenumele lui Google este Inc. In 10 minute s-a rezolvat.
-
Si eu am fost ieri sa scot banii de la Banca Romanesca (agentia Victoriei) si m-am lovit de mai multe probleme. O sa le iau in ordine:
1. Doamna de la ghiseul bancii (sucursala Victoriei) a inceput cu "Nu intelegeti ca NU aveam acest serviciu ? In Romania NU se pot incasa bani de la companii prin WU".
2. Dupa aprox. 10-15 minute de discutii in care i-am explicat foarte frumos ca trebuie sa dea un telefon la centrala sa intrebe, pentru ca se poate sigur, dansa a decis ca nu trebuie sa dea telefon ca stie sigur.
3. Am sunat eu la sediul central Banca Romanesca si am vorbit acolo cu cineva, nu mai stiu cu cine.
4. In 1 minut, doamna de la ghiseu a primit un telefon si i s-a explicat ca traieste in epoca de piatra.
5. S-a intors la mine si a inceput procedura de incasare a banilor, cerandu-si scuze, which is OK.
6. Acum alta problema. Mi s-a spus (ca si ultima oara, deci tind sa cred ca este adevarat) ca noi desi avem sumele in USD in contul Adsense, Google bifeaza la ca platile facute in Romania sa fie emise in Euro.
7. Doamna de la ghiseu NU vroia sa-mi elibereze banii pentru ca nu stiu suma. SUma din sistemul lor aparea in Euro, iar eu o stiam in USD. Dansa mi-a spus ca este o problema de securitate si ca nu imi poate elibera suma daca nu o stiu (in Euro). Am stat iarasi vreo 30 de minute ca sa o fac sa inteleaga ca NU am de unde sa stiu suma in Euro, ca nu stiu la ce curs a fost schimbata. La cursul BNR ? BR ? WU ? etc.
8. Dau telefon iar la sediul central BR, doamna este sunata iar, merge mai departe si imi elibereaza banii.
In total am stat cam 2 ore si un pic in acel sediu BR, la acelasi ghiseu.
Rezultatul ? Bancile sunt total neinformate, si daca vreodata cineva va spune NU la ghiseu, faceti-va voi treaba, dati telefoane, fiti agresivi, ca altfel nu se va rezolva.
Nu asteptati si nu va bazati pe ei sa va rezolve problemele pentru ca fie nu stiu sa le rezolve, fie nu le pasa.
-
Nu e mai simplu sa intri in urmatoarea banca? Ca numai la parterul blocului in care stau sunt 4, si pe distanta de 100 de metri mai sunt 3. Daca vrei tigari nu ai de unde lua, daca vrei credit se bat pe tine.
Cred ca nu e intersectie in bucuresti fara 5-10 banci.
Concurenta le face bine, sa-nvete ei sa vina in asteptarea clientului, nu sa ne rugam noi de ei sa-si faca treaba.
-
Dupa ce mi-am petrecut o ora acolo deja, era irelevant sa merg in alta parte. Ca sa ce ? Sa vina altcineva dupa mine si sa fie tratat la fel ?
Macar am putut face o diferenta.
-
Sfatul meu: gasiti o banca in zona voastra (de preferat o sucursala mica), socializati cu angajatii si o sa va ajute ei :) Eu de mult nu mai am probleme de genul celor descrise de Cristi.
p.s. stiu, stiu: nu e normal. Dar traim in Romania! Si multi se simt "puternici" pe aici