Si nu exista NICI un fel de comision :)
Versiune printabilă
Si nu exista NICI un fel de comision :)
ba chiar mi-a dat un cupon pt un concurs la WU:d
fost la brd, luat cash-ul, in valuta, fara probleme, doar ca a durat ceva ca se misca ceva prost.
sediu brd.
eu:intrebare : uitati asa si asa si asa se poate?
ea: da ...se poate
eu: completez si dau foaia
ea: este o greseala , va rugam sa sunati la ei
eu:ce greseala sa stiu ce le spun
ea: nu se poate spune greseala
eu: multumesc o zi buna
sediu Raiffaisen:
el: luati loc .MT-u si buletinul va rog
dupa 2 minute iau banii.fara sa completez nimic!
deci cum mai spunea lumea pe forum.unii care lucreaza la banca habar nu au :)
dupa ce am iesit de la Raiffaisen am trecut si pe la BRD si am zis nu a fost nici o greseala asta pt informatia DVS.pa
fara comision.
Bravo google :>!
BRD...tot cam 4-5 minute.
Tipele imi multumeau de "actuaizare" ca nu stiau ce e cu Google si trimisul banilor pe net.... Paypal e un nou pas in "sistemul" lor, deasemenea.
Cred ca defapt depinde de om si nu de banca sau firma.
am fost la banca la Raiff, insa nu mi-a putut da pentru ca in google nu am completat si al 2 prenume....imi poate da cineva adresa de mail ca sa le pot da mail?
adsense-ro[at]google [punct] com daca ai cont in romana . Nasoala situatie, dar lasa ca rezolvi tu pana la urma ! Si eu am trimis mail, deja mi-au modificat greseala de la nume !
Am fost la B. Transilvania si dna nu stia ce sa faca. Nu stia ca se poate sa primesti bani de la o firma... "invers da, o firma poate trimite bani." Pana la urma suna la WU, ii confirma aia tot ce vrea ea, inchide telefonul... se mai gandeste... se uita la hartia pe care i-am dat-o cu datele platii... apoi mai suna inca o data la WU si ii intreaba "Sunteti siguri ca e posibil ...?"
ms allergic, am trimis mail
probabil nu o sa mai pot ridica banii luna asta, insa luna viitoare o sa primesc banii pentru luna septembrie si luna octombrie?(am plata lunara selectata)
da. primesti amandoua sumele