bre, tre sa mai completezi formular de ala? sau ii dau o hartie cu datele?
Versiune printabilă
bre, tre sa mai completezi formular de ala? sau ii dau o hartie cu datele?
:)) eu nu am inca nici PIN.. maine cred ca fac si eu aia 50 de dolari adunati asa.. cu mic cu mare.
Mie PIN-ul mi-a ajuns pe data de 25, si plecase pe data de 11. Ordinea numelui nu cred ca este importanta. Oricum, daca nu te lasa sa-ti ridici banii, se trimit inapoi in contul AdSense, nu se pierd, doar ca mai astepti o luna.
Verificati-va contul de AdSense!
MTCN-ul a fost afisat...
O zi buna in continuare ;)
Ok.
Am fost la Banca Romaneasca, am completat fisa, am luat banii, nu m-a intrebat nimeni de sanatate. Deci, se poate!
PS: Am fost la Romaneasca pentru ca era "gard in gard" cu Raiffeisen, si eu langa ele, nu ca doar acolo se poate. Sunt convins ca in majoritatea cazurilor o sa luati banii fara probleme, si daca aveti probleme intrati in urmatoarea banca, ca sunt banci mai multe decat buticuri.
Si eu am luat bani .. nu au fost probleme..
Dar mi-au zis sa imi pun numele corect :
adica Prenume si Nume .. si problema e ca nu stiu cum sa fac acest lucru.
Mi-au zis ca peste $1000 nu imi mai dau banii daca nu e corect numele ..
asa ca :O
Deci cum pot sa imi schimb datele :)
pentru modificare de tara si nume trebuie sa le trimiti un mail... am vazut scris pe undeva pe acolo.. dar nu mai stiu exact unde. cand am timp caut.
am reusit si eu sa iau banii, la mine cred ca pur si simplu nu s-a prins care e treaba ! oricum astept sa mi se modifice numele si luna viitoare sa nu mai am emotii !
Dar pe cec de ce mergea numele asa ? Acum de ce trebuie schimbat ? Cum ati facut sa il schimbati ?