Se pare ca mai multi am facut "greseala " asta. Oricum, e ciudat pentru ca pe cec-uri apare numele corect : Popescu Ionut Mihai ( sa zicem ).
Versiune printabilă
Se pare ca mai multi am facut "greseala " asta. Oricum, e ciudat pentru ca pe cec-uri apare numele corect : Popescu Ionut Mihai ( sa zicem ).
acum juma de ora m-am intors de la banca....plata a fost "issued" azi...am fost la banca...fara nici o problema
Oricum tin sa multumesc lui big pentru ca ne-a povestit intamplarea lui la raifeissen. Cand i-am dat doamnei de la ghiseu foaia cu datele cand a citit la sender am vazut cum incepeau s-o treaca apele...apoi m-a intrebat cum o cheama pe persoana care mi-a trimis banii, i-am spus Google, la care ea ma intreaba "Google adica site-ul?" :), si i-am spus ca daca are nevoie sa completeze nume si prenume la sender sa puna google la nume si inc la prenume, s-a conformat si se pare ca mers.
Trebuie mentionata o faza tare...se uita la ea in PC si la un moment dat ma intreaba "astia x(suma) sunt dolari sau euro", "dolari, de ce intrebati?", "pentru ca mie imi apare ca sunt euro". I-am spus ca sunt dolari si m-a crezut pe cuvant :)
nu prea cred in succesul tepelor :) odata si-odata ti se intorc... m-am multumit cu ce era al meu....
habar n-am cum era trecut numele....mi-a cerut sa scriu pe o foaie mtcn-ul, numele complet al expeditorului si suma exacta de bani...a bagat datele in PC ,s-a uitat la buletin...mi-a facut copie la buletin si mi-a dat banutzii....
Sfat: suna sau nu penibil dar daca aveti o suma considerabila de dolari sa ii cereti doamnei de acolo sa va elibereze suma in dolari...si apoi dupa ce va inmaneaza banii sa-i spuneti ca vreti sa schimbati banii in lei. I-am zis de la inceput ca vreau sa primesc lei si mi-a dat mai putini bani decat ma asteptam...am intrebat de ce nu mi-a convertit la cursul de schimb afisat si mi-a zis ca in situatia asta se face conversia la cursul western si nu la cel brd..daca vroiam la cursul brd trebuia sa urmez pasii de mai sus
intre timp am vazut ca pe pagina cu detaliile platii...unde este mtcn-u si restul datelor este un link Statement of Earnings, pe pagina de la linkul asta scrie si Payment To: Nume Prenume1 Prenume2 (m-a botezat mama mai cu motz cu 2 prenume:) )
Pt cei cu probleme: pana acum cum va veneau cecurile, pe ele ce scria? nume prenume sau prenume nume?
Nume prenume. Da nu'i bai, oi gasi eu in bucuresti un reprezentant WU care n-a prea dat pe la cursuri :D
Daca nu trec iar la cec, ca si-asa s-ar putea (sper) sa trec fortat prin ianuarie :D "Long live Google" si "I heart Romanica"
Happy Halloween guys!
nu e vb de cursuri e vb ca-s panicari astia de pe la banci de parca fac tranzactii de milioane de dolari... sa fim seriosi...ar fi o coincidenta de 1 la un miliard ca sa existe cineva cu numele si prenumele tau (dar inversate), sa stie mtcn-ul, suma de bani pe care o primesti, destinatarul....
Sper sa dati si peste functionari un pic mai cu "tupeu".
Succes
Pai ce vina am eu ca numele e trecut asa ? Ori cand am ales plata prin western union trebuia sa il trec invers, ca nu mai imi aduc aminte nici daca mi-a cerut sa il scriu din nou...
daca la My Account scrie la Contact:
Citoiu Bogdan-Adrian
nu e bine? trebuie sa fie Bogdan-Adrian Citoiu?! si in plus numele meu de familie e cu diacritice... trebuie sa cer schimbarea?!