te loghezi in cont, intri la "contul meu", Istoric plată, te uiti la plata, dai click pe ultima plata, printezi datele de acolo si te duci la WU cu datele acelea si cu buletinul
Versiune printabilă
te loghezi in cont, intri la "contul meu", Istoric plată, te uiti la plata, dai click pe ultima plata, printezi datele de acolo si te duci la WU cu datele acelea si cu buletinul
Mersi! Momentan nu am nimic in Payments/debits, dar mai astept pana la sfarsitul lunii.
care sunt comisioanele la primirea banilor prin Western Union? Foloseste cineva metoda asta?
comisioanele sunt platite de google.
Nu exista comisioane. ;)
super, multumesc:)
Deci, daca eu am strans 100$ acum 3 zile, plata o sa pot s-o incasez luna viitoare dupa 15 sau la inceputul lunii iulie?
are cineva idee daca exista o data limita pana la care se pot ridica castigurile? de exemplu eu nu mi-am scos inca banii pe aprilie, desi plata a fost emisa pe 5 mai (stiti ca a fost acea amanare). Si nici nu ma grabesc :)
Sper sa nu ma insel, dar cred ca poti sa-ti ridici banii in termen de 6 luni de la emiterea platii, asteapta totusi sa-ti mai confirme si altcineva.
Daca nu te grabesti sa-ti scori banii de ce nu iti setezi din cont optiunea de a nu-i primii lunar?