Pai sa faca cineva socotelile. Sa vedem cam de cat trafic ai avea nevoie ca sa te apropii de suma aia (mie imi e lene acum... :"> )
Versiune printabilă
Pai sa faca cineva socotelile. Sa vedem cam de cat trafic ai avea nevoie ca sa te apropii de suma aia (mie imi e lene acum... :"> )
@Nosfer. 100,000 e vis.
Eu nu cred ca este site in .ro care sa faca peste 10k DOAR din adsense.
softpedia nu face 100.000 din adsense dar 10k face
in schimb cred ca face 100.000 din toate metodele de monetizare folosite
Cu continut strict in limba Romana, este imposibil, din punctul meu de vedere. Si asta tinand cont de o optimizare maxima a tot ce inseamna CTR-ul.
Depinde EXTREM de mult, de locatia vizitatorilor site-ului.Citat:
Pai sa faca cineva socotelile. Sa vedem cam de cat trafic ai avea nevoie ca sa te apropii de suma aia (mie imi e lene acum... )
Daca ai un website cu 90% vizitatori cu IP de UK sau US, iti trebuiesc undeva in jurul a 3-5 milioane de unici lunar.
Daca ai un website cu 90% vizitatori cu IP de India, Pakista, Indonesia, samd., iti trebuiesc undeva in jurul a 15-20 milioane de unici lunar probabil.
Nu bag mana in foc, mai ales ca nu am statele de plata Softpedia, dar sunt convins ca fac peste 100.000 Euro pe luna, doar din Adsense. 10.000 Euro / luna sunt mai mult de glumit.Citat:
softpedia nu face 100.000 din adsense dar 10k face
in schimb cred ca face 100.000 din toate metodele de monetizare folosite
Banuiesc ca va referiti la forum.softpedia.com, nu ? :D Ca daca vorbim de tot siteul, cred ca face milioane pe luna. Sa faci 100k pe luna cu site in Romana cred ca e greu.
Eu nu ma refeream la forumul in Romana, Alex, ci la tot Softpedia.com
Eu cred ca tot Softpedia face 60-70k / zi la cat trafic au :)
Daca un site ar avea un trafic mediu de 100.000 de vizitatori zilnic, trafic cat de poate de natural nu generat prin SEO SPAM, ar putea aduce lejer 10.000 euro/luna doar din adsense. Verificati daca nu ma credeti pe cuvant :)
Sintagma de "trafic cat se poate de curat" nu cred ca exista la nivelul ala. Pentru ca, avand o autoritate mare e posibil sa rankezi in multe locuri doar din cauza asta, nu pentru ca ai chiar o pagina utila. De exemplu pe .ro forumul softpedia iese la multe cautari la care... n-ar prea tb sa iasa. La fel digital point de exemplu sau chiar wikipedia cand mai iese in fata cu articole "ciot".